Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Διάρρηξη στο σπίτι της Τουλουπάκη: Τι δείχνουν οι πρώτες έρευνες - Χάθηκαν έγγραφα και ένας σκληρός δίσκος

Ως απειλητικό μήνυμα, κίνηση εκφοβισμού, βλέπει η Εισαγγελέας Διαφθοράς κ. Ελένη Τουλουπάκη την διάρρηξη που έγινε στο σπίτι της, όπως είπε στους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής που ανέλαβαν την έρευνα εξιχνίασης της υπόθεσης. Την ίδια ώρα η διάρρηξη αποτέλεσε θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης στη Βουλή ανάμεσα στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη, και την πρώην υπουργό Όλγα Γεροβασίλη.

Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές, από την οικία της κ. Τουλουπάκη αφαιρέθηκε ένας σκληρός δίσκος πάνω από το γραφείο της, το οποίο είχαν κάνει άνω-κάτω, και κάποια έγγραφα, ενώ δεν λείπουν κοσμήματα ή άλλα είδη αξίας. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή από την καθαρίστρια του σπιτιού, η οποία διαπίστωσε ότι η πόρτα ήταν παραβιασμένη και το εσωτερικό του σπιτιού αναστατωμένο. Άμεσα ενημέρωσε την ίδια την Εισαγγελέα, η οποία βρισκόταν σε διακοπές και στη συνέχεια την αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άγνωστοι διαρρήκτες εκτός από την οικία Τουλουπάκη, εισέβαλλαν και σε άλλα διαμερίσματα της ίδιας πολυκατοικίας στην περιοχή Μακρυγιάννη. Ανάμεσά τους και εκείνο του Βασίλη Κουντεδάκη, επιστημονικού συνεργάτη του γραμματέα της ΚΟ του ΚΙΝΑΛ, Βασίλη Κεγκέρογλου. Από το σπίτι του κ. Κουντεδάκη μάλιστα αφαιρέθηκαν πολλά αντικείμενα αξίας.


Παναγιώτης Σπυρόπουλος

https://www.thetoc.gr

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια