Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιφερειάρχης και Δήμαρχος εναντίον του Αστυνομικού Διευθυντή για τη συναυλία του Ρέμου


Στο αποψινό μουσικό ταξίδι του Αντώνη Ρέμου, δεν έλειψαν τελικά οι εκπλήξεις.

Λίγες ώρες πριν την προκαθορισμένη ώρα της μεγάλης συναυλίας του δημοφιλούς καλλιτέχνη στο Santa Marina και την προσαγωγή και σύλληψη του υπεύθυνου του καταστήματος καθώς δεν είχε λάβει άδεια για το στήσιμο της πλωτής εξέδρας, φαίνεται πως η εκδήλωση οδηγήθηκε σε ματαίωση.

 

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως στην υπόθεση θέλησαν να παρέμβουν υπέρ του γνωστού επιχειρηματία, ο Περιφερειάρχης και ο Δήμαρχος Ρόδου, που έφτασαν στο σημείο να έρθουν σε φραστική κόντρα με τον Αστυνομικό Διευθυντή.

 

Εξαιτίας του έντονου διαλόγου που ακολούθησε, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Α’ Δωδεκανήσου, Μιχάλης Καλλιωράκης φαίνεται να χτύπησε με δύναμη το χέρι του σε γραφείο, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο με κάταγμα για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Σημειώνεται πως ο υπουργός κ. Χρυσοχοΐδης έχει παρέμβει για να ματαιωθεί η συναυλία βρίσκοντας την σθεναρή αντίσταση της τοπικής ηγεσίας, που παρά τους φόβους για τον κορονοϊό πίεζε  μεχρι τέλους για να γίνει η συναυλία.

 

Τα χτεσινά γενέθλια του δημάρχου με την παρουσία celebrities

 

Τα γενέθλιά του με ένα μεγάλο πάρτυ στη Ρόδο παρουσία πολλών celebrities της ελληνικής showbiz γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής ο δήμαρχος του νησιού Αντώνης Καμπουράκης. Ο εορτάζων, ιδιοκτήτης του «Rodos Palace» υποδέχτηκε με χαρά τους διάσημους φίλους του σε αγαπημένο bar restaurant στο νησί και αγκαλιά με την σύζυγό του Εύη και την μεγάλη κόρη του έσβησαν τα κεράκια της τούρτας του.

 

Το παρόν στο πάρτυ γενεθλίων, έδωσαν μεταξύ άλλων ο Αντώνης Ρέμος, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ιωάννα Μπέλλα, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο pr manager Χάρης Σιανίδης, η Μαρία Καλάβρια, ο Κώστας Πηλαδάκης, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και άλλοι.

 

Η συνάντηση έγινε αρχικά στο lobby του γνωστού ξενοδοχείου που έχει ο δήμαρχος Ρόδου και έπειτα ακολούθησε ένα εκλεκτό δείπνο σε αγαπημένο στέκι της Ρόδου.


skyrodos.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια