Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ερώτηση Μπακαδήμα για την αύξηση θετικών κρουσμάτων αστυνομικών στον κορονοϊό


Ερώτηση βουλευτού του ΜΕΡΑ25: Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει τις τελευταίες μέρες το φως της δημοσιότητας αυξάνονται τα θετικά κρούσματα σε κορονοϊό μεταξύ των αστυνομικών υπαλλήλων της χώρας, με 52 να φέρονται ήδη θετικοί και 190 να έχουν τεθεί σε καραντίνα.

 

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, λαμβάνονται έκτακτα μέτρα για τον τρόπο λειτουργίας των αστυνομικών υπηρεσιών ενώ ήδη είναι σε εξέλιξη τρεις διαγωνισμοί για να προμηθευτούν οι υπηρεσίες υγειονομικό υλικό, όπως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά.

 

Παράλληλα, γιατροί της Υγειονομικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ είναι διαθέσιμοι σε 24ωρη βάση προκειμένου να δίνεται με το παραμικρό σύμπτωμα παραπεμπτικό ώστε να μπορεί γίνει τεστ κορονοϊού σε οποιοδήποτε δημόσιο νοσοκομείο.

 

Κατόπιν των παραπάνω,

Ερωτώνται οι κ.κ Υπουργοί:

Πόσα είναι τελικά τα θετικά κρούσματα εντός της ΕΛ.ΑΣ και πόσοι αστυνομικοί έχουν μπει σε καραντίνα;

Τι ευρήματα προέκυψαν από την ιχνηλάτηση των θετικών κρουσμάτων;

Πότε έχουν προκηρυχθεί, ποιες οι προϋποθέσεις συμμετοχής και πότε αναμένονται να ολοκληρωθούν οι διαγωνισμοί για την προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας;

Μέχρι την ολοκλήρωση αυτών και την τελική προμήθεια μασκών, γαντιών κλπ πώς σχεδιάζεται η προφύλαξη των αστυνομικών υπαλλήλων από τον κορονοϊό;

 

Η ερωτώσα βουλευτής

 

Φωτεινή Μπακαδήμα




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια