Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προσπάθεια εκφοβισμού της βλέπει πίσω από τη διάρρηξη η Ελένη Τουλουπάκη

Προσπάθεια εκφοβισμού ή απειλής της ενόψει των εξελίξεων στην υπόθεση Novartis, βλέπει η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη πίσω από τη διάρρηξη στο σπίτι της στην Ακρόπολη.

Άλλωστε η ίδια , μιλώντας στους αστυνομικούς που την ενημέρωσαν φέρεται να τους είπε πως έχει γίνει υπ΄αριθμόν ένα στόχος και αναρωτήθηκε «το επόμενο θα είναι να με σκοτώσουν;».

Ήξεραν

Το ερώτημα στο οποίο ψάχνουν απάντηση οι αρχές είναι αν επρόκειτο για τυχαία διάρρηξη σε ένα σπίτι που ο ιδιοκτήτης έλλειπε τον Αύγουστο ή αν οι διαρρήκτες γνώριζαν ακριβώς σε ποιο σπίτι έμπαιναν. Βέβαια το γεγονός ότι αγνόησαν συσκευές και άλλα αντικείμενα στο σπίτι και εστίασαν όπως φαίνεται από τη φωτογραφία που δημοσίευσε το dikastiko.gr στο γραφείο της, προφανώς είναι προς αξιολόγηση.

Το λάπτοπ

Επίσης σημαντικό είναι ότι τελικά πήγαν τον φορητό υπολογιστή της εισαγγελέα, εκτιμώντας προφανώς πως εκεί μπορεί να υπάρχουν σημαντικά υπηρεσιακά έγγραφα, ή ακόμα και στοιχεία που συλλέγει πλέον η ίδια προκειμένου να αντικρούσει τις κατηγορίες που τις προσάπτονται για τους χειρισμούς στην υπόθεση Novartis, όπου κατηγορείται για έξι αδικήματα.


https://www.dikastiko.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια