Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαίρει τον κελευστή Βασίλειο Κοκορέτση η Ένωση Φθιώτιδας


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Φθιώτιδας



Με ιδιαίτερη συγκίνηση και έκδηλη ικανοποίηση η Ένωσή μας αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στον συνάδελφο Κελευστή Λ.Σ. ΚΟΚΟΡΕΤΣΗ Βασίλειο, για την αυταπάρνηση, τον αλτρουισμό και το υψηλό αίσθημα επαγγελματισμού και ευθύνης  που επέδειξε το πρωί της Τρίτης 07-07-2020 στο λιμένα Αρκίτσας, όταν Ι.Χ.Ε. όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, έπεσε στην θάλασσα. Ο ανωτέρω βαθμοφόρος επιλήφθηκαε άμεσα βρέθηκε στη θάλασσα και κολύμβησε στο σημείο πτώσης του οχήματος όπου κατάφερε να απεγκλωβίσει τα δύο άτομα και να τα σώσει από βέβαιο πνιγμό.
Η συμβολή του συναδέλφου μας ήταν καθοριστική και άμεση, πράγμα που αναδεικνύει την ευσυνειδησία, την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα των στελεχών του Λιμενικού Σώματος.  Είναι μια πράξη που τιμά τον ίδιο, και γεμίζει υπερηφάνεια όλους εμάς που έχουμε ένα συνάδελφο με το ήθος και το χαρακτήρα του Βασίλη, τον οποίο συγχαίρουμε.
Η Ένωσή μας σε ιδιαίτερη εκδήλωση θα τιμήσει τα μέλη της που αψηφώντας τον κίνδυνο έσωσαν τις ζωές συνανθρώπων μας που κινδύνευαν στη θάλασσα.


Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ



. Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ
 ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΓΙΑΤΑΓΑΝΑΣ  ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Αρκίτσα: Αυτοκίνητο στη θάλασσα - Λιμενικός έσωσε τους επιβάτες



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια