Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Ηπείρου: Θερμά συγχαρητήρια

Ανακοίνωση των Αξιωματικών Ηπείρου: Με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες των Υπηρεσιών ασφαλείας της Ηπείρου στη μάχη κατά των ναρκωτικών, η ένωσή μας συγχαίρει τους
συναδέλφους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας καθώς και τους συναδέλφους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας.
kannavi arta preveza
  Το Τ.Α. Άρτας και το Τμήμα Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με την άψογη συνεργασία τους κι έπειτα από πολύμηνη εντατική έρευνα, κατάφεραν την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης που δραστηριοποιούνταν στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση και εμπορία.

   Σε αστυνομικές επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα σε περιοχές της Πρέβεζας, εντοπίστηκαν φυτείες δενδρυλλίων κάνναβης και κατασχέθηκαν περί τα 5.500 δενδρύλλια συνολικά, ενώ στη συνέχεια συνελήφθησαν για τις υποθέσεις αυτές, μέλη της εγκληματικής οργάνωσης και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη. Το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας, απαριθμεί τη δεύτερη μεγάλη επιτυχία του, μέσα σε χρονικό διάστημα είκοσι (20) ημερών, καθώς υπενθυμίζεται και o προγενέστερος εντοπισμός, έτερης μεγάλης φυτείας δενδρυλλίων κάνναβης σε δασώδη περιοχή της Φιλιππιάδας.   
dentra arta preveza
   Περαιτέρω, Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Πρέβεζας, μετά από πολύμηνη και μεθοδική έρευνα εξάρθρωσαν εγκληματική οργάνωση που δραστηριοποιούνταν στη συστηματική διακίνηση ναρκωτικών στην πόλη της Πρέβεζας. Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης ευρείας κλίμακας στην Πρέβεζα και στην Αττική, συνελήφθησαν συνολικά -7- ημεδαποί, μέλη της οργάνωσης, μεταξύ των οποίων και το αρχηγικό της μέλος. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκε για τη συμμετοχή του στην εγκληματική οργάνωση ακόμη ένας ημεδαπός, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνεται μεγάλος αριθμός κατηγορουμένων, οι οποίοι αγόραζαν ναρκωτικές ουσίες από τα μέλη της οργάνωσης. Πραγματοποιήθηκε μεγάλος αριθμός ερευνών, με τη συνδρομή δικαστικών λειτουργών και τη συμμετοχή αστυνομικών σκύλων, σε οικίες, οχήματα και υπαίθριους χώρους. Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κοκαΐνης, κάνναβης και ναρκωτικής ουσίας MDMA, πιστόλι, ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, χρηματικά ποσά, αυτοκίνητο και κινητά τηλέφωνα.preveza e.o
   Για άλλη μια φορά λοιπόν, νοιώθουμε την ανάγκη να πούμε συγχαρητήρια στον Έλληνα ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, που παρά τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και μέσα, πράττει με αυτοθυσία και φιλότιμο ενάντια στο οργανωμένο έγκλημα, λησμονώντας πολλές φορές ότι είναι πρόσωπο με ανάγκες και οικογένεια, αφού κατ’ αυτόν, έτσι επιτάσσει η συνείδησή του και ο όρκος του, μαχόμενος για την τόνωση του αισθήματος ασφαλείας και προστασίας των συμπολιτών μας.
   Ευελπιστούμε να επιδείξει το ίδιο αίσθημα ευθύνης και η πολιτεία για τους Έλληνες Αστυνομικούς.

 ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Θεόδωρος ΚΟΛΙΟΠΑΝΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Χριστόφορος ΚΟΛΙΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια