Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

«Ο κουκολοφόρος είμαι εγώ...»

Το όργιο καταστολής από τις αστυνομικές δυνάμεις το βράδυ της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας στη μεγάλη συγκέντρωση ενάντια στο χουντικής έμπνευσης νομοσχέδιο της κυβέρνησης Μητσοτάκη
εξακολουθεί να προκαλεί αντιδράσεις με τη μαρτυρία του Άγγελου Γκόγκογλου να είναι αφοπλιστική.
Τους ισχυρισμούς της ΣΕΦΕΕΑ (Σωματείο Ειδικών Φρουρών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής) σε βάρος υπαστυνόμου που υποτίθεται -σύμφωνα και με την μήνυση που υπεβλήθη από μέλη της εναντίον του- ότι «απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου», καταρρίπτουν τα βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Ο υπαστυνόμος ο οποίος εργάζεται ως συνοδός στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε απολογούμενος με τις μαρτυρίες σχετικά με τα πραγματικά γεγονότα να πληθαίνουν.
«Στήνουν μια σκευωρία με σκοπό να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη» τονίζει στο «Kontra 24» ο Άγγελος Γκόγκογλου, μέλος του οργανωτικού γραφείου της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλοντας αναίτια επίθεση στο μπλοκ του κόμματος και λέγοντας πως «εφευρέθηκε η ιστορία με τον αστυνομικό που απελευθέρωσε ''κουκουλοφόρο''». Το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκε στην καρδιά τον γεγονότων και δηλώνει «ο ''κουκολοφόρος'' ήμουν εγώ» εξηγώντας το συμβάν που επιχειρήθηκε να παρουσιαστεί με διαφορετικό τρόπο.


«Ένα μηχανάκι με αστυνομικό ερχόταν κατά πάνω μου. Την τελευταία στιγμή με τράβηξε πίσω ο Πέτρος Γαλατσάτος που ήταν δίπλα μου και γλίτωσα. Ακολούθησαν σπρωξίματα. Διαμαρτυρήθηκα» λέει και προσθέτει πως οι αστυνομικές δυνάμεις διέλυσαν αδικαιολόγητα με δακρυγόνα και βομβίδες κρότου λάμψης το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ. Με την εικόνα από το περιστατικό να παίζει στις οθόνες, ο κ. Γκόγκογλου σημείωσε πως «δεν υπήρχε κανένας κουκουλοφόρος εκεί», καταγγέλλοντας πως «στήθηκε μια ολόκληρη παραφιλολογία με ψεύδη και συκοφαντίες».
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση για το περιστατικό, το οποίο χαρακτήριζε ως «χυδαίο ψέμα» ενώ παράλληλα κατήγγειλε τον «κατασταλτικό εκτροχιασμό που εκδηλώθηκε στο Σύνταγμα και στους δρόμους γύρω από αυτό». Σημείωνε ακόμη η Κουμουνδούρου πως τα γεγονότα λαμβάνουν νέες διαστάσεις «με το πλαστό αφήγημα περί ''αστυνομικού του ΣΥΡΙΖΑ που απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου'', το οποίο έλαβε και υπηρεσιακές προεκτάσεις».





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια