Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση με τσεκούρι: Τι λέει ο διευθυντής της ΔΟΥ Κοζάνης που αφόπλισε τον δράστη

«Τον είδα να χτυπά με το τσεκούρι μία κοπέλα. Του όρμησα, τον έριξα κάτω, παλέψαμε για λίγα δευτερόλεπτα, καταφέραμε να του πάρουμε το τσεκούρι και να τον ακινητοποιήσουμε. Φώναξα στη
Μαρία να απομακρυνθεί. Το σκηνικό ήταν ανατριχιαστικό, παντού αίματα, φωνές από τον κόσμο και πανικός. Ήταν σαν θρίλερ». Είναι ο άνθρωπος που κατάφερε να αφοπλίσει τον 45χρονο άνδρα πριν σκορπίσει ανεξέλεγκτα τον θάνατο. Πρόκειται για τον διευθυντή της Εφορίας Κοζάνης, Γιάννη Ποδιώτη, ο οποίος περιέγραψε στο Open TV τις σκηνές που ήταν βγαλμένες από ταινία τρόμου. 
Μέχρι και οι γιατροί στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπανικολάου σοκαρίστηκαν μόλις είδαν τους τραυματίες της πρωτοφανούς επίθεσης με τσεκούρι στην Εφορία Κοζάνης. «Έζησα να δω στα 65 μου χρόνια επίθεση σε άνθρωπο με τσεκούρι. Οι κακώσεις των τραυματιών είναι βαρύτατες» ανέφερε ο Νίκος Καπραβέλος, διευθυντής της ΜΕΘ, του νοσοκομείου Παπανικολάου.
Οι δύο από τους τέσσερις τραυματίες δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή. Μάλιστα ο 56χρονος υπάλληλος της Εφορίας φέρει σοβαρά τραύματα στο κεφάλι ενώ η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το μάτι της από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Οι γιατροί του νοσοκομείου όλο το βράδυ της Πέμπτης έδωσαν μάχη για να κρατήσουν στη ζωή τους τραυματίες. Στο νοσοκομείο βρέθηκαν ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, και ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, ενώ τη συμπαράστασή του στους τραυματίες εξέφρασε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αμίλητος ο δράστης - Άγνωστα τα κίνητρα
Ο 45χρονος δράστης προφυλακίστηκε λίγα λεπτά αφότου απολογήθηκε στον ανακριτή. Με απλανές βλέμμα αρνήθηκε να πει το οτιδήποτε και δεν θέλησε να εκπροσωπηθεί από δικηγόρο. Η οικογένειά του με ανακοίνωση που εξέδωσε δηλώνει ότι στέκεται στο πλευρό των θυμάτων. «Μοιραζόμαστε το σοκ, τον πόνο και την αγανάκτηση μαζί σας. Ξέρουμε βέβαια ότι ένας απλός λόγος από εμάς προς εσάς δεν μπορεί να βοηθήσει την κατάσταση, ούτε ασφαλώς να ανατρέψει μία τέτοια φρικαλεότητα. Συντετριμμένοι» τονίζει η οικογένεια.
«Δεν μπορούν να αποδώσουν πουθενά κανένα κίνητρο, καμία σύνδεση, στον τόπο που επέλεξε, τους ανθρώπους που επέλεξε και στοχοποίησε» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του δράστη. 





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια