Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Απόστρατοι Ροδόπης: Υπερβολική Καθυστέρηση στην μεταβίβαση συντάξεων χηρείας

Έγγραφο του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του νομού Ροδόπης προς τον κύριο Βρούτση: Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας έχει γίνει αποδέκτης παραπόνων από τα μέλη μας
καθώς:
α) Διαπιστώνεται υπερβολική καθυστέρηση στην μεταβίβαση συντάξεων χηρείας. Υπάρχει περίπτωση όπου ο ΜΠΕΛΟΣ Δημήτριος, συνταξιούχος Αστυνομικός  απεβίωσε την 09/08/2019 και η σύζυγος του ΜΠΕΛΟΥ Ελένη ακόμη δεν της  έχει  μεταβιβασθεί η σύνταξη χηρείας, παρότι σε λίγες ημέρες θα συμπληρωθεί ένας (1) χρόνος από το θάνατό του.
β) Παρατηρείται το φαινόμενο αδικαιολόγητης καθυστέρησης της αποστολής των πράξεων μεταβίβασης συντάξεων χηρείας, με αποτέλεσμα να αργούν τα επικουρικά ταμεία στην χορήγηση μερισμάτων , αλλά και αδυναμία ρύθμισης των στεγαστικών δανείων στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Το Δ.Σ. του Συνδέσμου μας ζητά την άμεση παρέμβαση σας, προκειμένου να σταματήσει το συντομότερο η ταλαιπωρία των μελών μας.
-Παρακαλούμε τους αποδέκτες του παρόντος εγγράφου να παρέμβουν ώστε η άδικη ταλαιπωρία των μελών μας σύντομα να γίνει παρελθόν.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση
Για το διοικητικό Συμβούλιο

Ο  Πρόεδρος   Ο Γεν. Γραμματέας
                                                                

ΤΣΑΒΔΑΡΤΖΗΣ Ιωάννης                ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ Χρήστος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια