Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία των Στρατιωτικών Βόλου για την ανεύρεση κατοικιών για τους συναδέλφους τους

Ανακοίνωση των Στρατιωτικών Βόλου: Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, πολλοί από εμάς με τις οικογένειες μας, καλούμαστε, λόγω υπηρεσιακών ή άλλων αναγκών, να βιώσουμε μια δύσκολη, τόσο
λειτουργικά όσο και οικονομικά περίοδο, αυτή των μεταθέσεων – μετακινήσεων. Παράλληλα, κάποιοι από εμάς βιώνουν την εισαγωγή κάποιου τέκνου μας σε κάποιο τμήμα εκπαιδευτικού ιδρύματος της περιοχής μας.
Σε αυτές τις αρκετά ιδιαίτερες στιγμές, οικονομικά και ψυχολογικά , και στο πλαίσιο της ενότητας και της συναδελφικότητας, παρακαλούμε:
1)    Όσοι συνάδελφοι διαθέτουν ιδιόκτητα διαμερίσματα ,κατοικίες προς ενοικίαση, και επιθυμούν, να δηλώσουν στην Ένωση μας τύπο κατοικίας ,τετραγωνικά , τηλέφωνο, ονοματεπώνυμο.
2)    Όσοι συνάδελφοι αποχωρούν από την Φρουρά, και επιθυμούν, να μας στείλουν τα διαμερίσματα που μίσθωναν με τα ίδια στοιχειά με τα παραπάνω.
3)    Μας ενδιαφέρουν περιοχές Βόλου, Ν.Ιωνίας, Αγχιάλου, Αλμυρού, Βελεστίνου και όσες εξυπηρετούν Μονάδες.
4)    Να μας τα στέλνετε στο mail της Ενώσεως (espeevolou@yahoo.com), καθώς και στα κατωθι μέλη του Δ.Σ. Κοντούρη Δημήτριο 6972828656, Κακκάβα Ελευθέριο 6907670676, για τηλεφωνική καταχώρηση.
Με τον τρόπο αυτό και την αμέριστη συνεργασία σας , ας ενισχύσουμε την προσπάθεια τους για ανεύρεση κατοικίας και να κάνουμε πιο ομαλή την τοποθέτηση των συναδέλφων μας, όπως και πιο εγκάρδιο το καλωσόρισμα τους.      
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.
                                
                                                Με εκτίμηση το ΔΣ της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Β-Μ.
Πιπικάκης  Ανέστης, Συμεών Αθανασίαδης, Καρτσάνα Μαρία, Κόμναρης Χρήστος Κακκάβας Ελευθέριος.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο



    Ο
          Ο
Πρόεδρος
Γεν. Γραμματέας
Κοντούρης Δημήτριος
Τσιοπράς Δημητριος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια