Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θ. Τσαϊρίδης: Οφείλουμε να αφυπνισουμε την βάση και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί


Από το facebook του συνδικαλιστή της Ελληνικής Αστυνομίας Θεόδωρου Τσαϊρίδη
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους εκατοντάδες συναδέλφους καθώς και στους επίσημους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσής Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης.
 

Οι Έλληνες Αστυνομικοί μέσα σε μια δύσκολη περίοδο κατά κοινή ομολογία για την χώρα τόσο σε εθνικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο έχουν ανταποκριθεί στο έπακρο πάρα τις τεράστιες ελλείψεις σε όλα τα επίπεδα.
 

Ως στρατιώτες τους συνδικαλιστικού κινήματος και ως εκπρόσωποι των χιλιάδων συναδέλφων μας, οφείλουμε να αφυπνισουμε την βάση και να διεκδικήσουμε όλοι μαζί όσο μας αξίζουν.
 

Όχι σαν επαίτες που τους χρωστάμε αλλά ως επαγγελματίες που μας οφείλουν
 

Και μας οφείλουν πολλά
 

Όπως εμείς βάζουμε πλάτη σε όλες τις δύσκολες στιγμές για τον τόπο μας, έτσι και η πολιτεία οφείλει έμπρακτα να σταθεί δίπλα μας και όχι να μας γυρίζει την πλάτη μόλις περνάνε τα δύσκολα.
 

Ιδιαίτερη στιγμή η βράβευση των συναδέλφων μας για εξαίρετες πράξεις και του πρώτου προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης εν έτη 1993 Κελεσίδη Ανέστη.

Μπορεί εμείς τότε να μην είχαμε καν στο μυαλό μας να ενταχθουμε στο σώμα της ΕΛ. ΑΣ. αλλά κάποιοι πάλευαν από τότε φτάνοντας στο σημείο να αποταχθούν για ένα καλύτερο αύριο για τον Αστυνομικό. Και τα κατάφεραν. Οφείλουμε να τους το αναγνωρίζουμε γιατί χάρη σε αυτούς είμαστε εμείς σήμερα εδώ να συνεχίσουμε
Συνεχίζουμε λοιπόν, δημιουργικά ενωτικά ταπεινά να βρισκόμαστε δίπλα στους συναδέλφους της Θεσσαλονίκης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια