Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρωτοβουλία Αστυνομικών: Συνδικαλισμός και Βοτανολογία, συνδυασμός που δηλητηριάζει


Aπό την ιστοσελίδα της Πρωτοβουλίας Αστυνομικών
Μάλλον οι «τηλεοπτικοί αστέρες» συνδικαλιστές μας και κατά πολλούς «τηλεοπτικοί μαϊντανοί», δεν αντέχουν κριτικές από τους Συναδέλφους τους, αλλά και όταν δέχονται τέτοιες, απαντούν με ύβρεις.
 
 Όπως φαίνεται, είναι συνηθισμένοι σε έτοιμες ερωτήσεις και απαντήσεις των «ανεξάρτητων και έγκυρων» Μ.Μ.Ε. και σε θέματα άσχετα τελείως με τον συνδικαλισμό και αυτό που θα έπρεπε να αντιπροσωπεύουν, και όταν δέχονται κριτική άμεσα συνδεδεμένη με τον θεσμικό τους ρόλο, η απάντηση τους φανερώνει το ποιόν τους.
 Ένα τέτοιο συμβάν έλαβε χώρα την 16/6, σύμφωνα και με έγγραφη αναφορά – καταγγελία συναδέλφου της ΔΙ.ΑΣ. (επισυνάπτεται), η οποία έφτασε στα χέρια μας από τον ίδιο. Αποτάνθηκε σε εμάς αναγνωρίζοντας την αγωνιστικότητα και την προσπάθεια που κάνουμε για έναν καθαρό και υγιή συνδικαλισμό. Με αυτόν τον τρόπο θέλησε να καταγγείλει την ανάρμοστη συμπεριφορά σε βάρος του, αλλά και την αδιαφορία – απουσία των εκλεγμένων συνδικαλιστών στα χρόνια καθημερινά προβλήματα των συναδέλφων. 
 
 Συγκεκριμένα, όταν ο συνάδελφος σε ομαδική συνομιλία στο Viber, κατήγγειλε «αιώνιο συνδικαλιστή» για την αδιαφορία και απραξία του, η απάντηση του που έλαβε, ήταν: Εσένα προσωπικά σε γράφω στα …!
 Όταν έρχονται σε ανοικτή αντιπαράθεση με τους συναδέλφους, αλλά και όταν πρέπει να αντιμετωπίσουν πραγματικά και σοβαρά προβλήματα, βγαίνει το αληθινό πρόσωπό τους, που τόσο καλά κρύβουν στα τηλεοπτικά πάνελ!
 Είναι αυτοί οι συνδικαλιστές που έβγαιναν καθημερινά στα κανάλια σαν εκπρόσωποι τύπου της ΕΛ.ΑΣ., και έκριναν μέχρι και τους πολίτες το ποσό ανεύθυνοι ήταν εν μέσω πανδημίας, αντί να διεκδικούν καλύτερες συνθήκες υγιεινής για όλους τους συναδέλφους τους, «παίζοντας κυβερνητικά παιχνίδια». Χωρίς να πουν έστω και μια κουβέντα για τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων, σαν «κυβερνητικές μαριονέτες» καθημερινά κατηγορούσαν και κουνούσαν το χέρι στους πολίτες. Οι ευθύνες στους πολίτες ήταν εύκολο να ριχτούν, ενώ στον πραγματικό υπεύθυνο έκλειναν το μάτι.
 Είναι αυτοί που και με το συμβάν με την επίθεση με το βιτριόλι, έτρεξαν να σχολιάσουν και να βρουν τους δράστες αλλά και να κρίνουν τα επιχειρησιακά σχέδια της ΕΛ.ΑΣ. 
 
 Αναρίθμητες περιπτώσεις, που οι περισσότερες απ’ αυτές έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο και το μόνο που κατάφεραν είναι να κερδίσουν επάξια τόσο από την ελληνική κοινωνία όσο και από την πλειοψηφία των συναδέλφων μας τον τίτλο, «Τηλεοπτικοί Μαϊντανοί»!
 
 Είναι όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές, που κατακλύζουν τα πάνελ, καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας για να σχολιάσουν μόνο την επικαιρότητα και όχι να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα που μαστίζουν την ΕΛΑΣ, μπας και χαλάσει η διαγωγή τους και δεν έχουν πια μέλλον στα σχέδια τους.
 
 Βέβαια, σε περίπτωση που κάποιος «μη κυβερνητικός» συνδικαλιστής, βγει ανοικτά και πει τα πραγματικά προβλήματα, τότε η φυσική ηγεσία τον τιμωρεί, με την δικαιολογία της υπηρεσιακής εχεμύθειας, ενώ τους «τηλεοπτικούς μαϊντανούς» τους αφήνει στο απυρόβλητο.
 
 Οι συνάδελφοι ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους και να αποφασίσουν. Θα αφήσουν τα δικαιώματα τους να συρρικνώνονται λόγω της απουσίας μαχόμενων συνδικαλιστών ή θα γυρίσουν σελίδα; 

Όσο ευεργετικό βότανο και εάν είναι ο μαϊντανός για τον οργανισμό μας, δεν πρόκειται ποτέ να μας θεραπεύσει από τον σάπιο συνδικαλισμό.
 
 

Υ.Σ. Τέλος, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και σε άλλο μεγάλο σταρ – συνδικαλιστή, που ενώ ακόμα ένας νέος άνθρωπος στις Η.Π.Α. (ελληνικής καταγωγής), έχασε τη ζωή του, όταν αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν με όπλο «taser», δήλωσε σε πάνελ ότι: κι η Ελληνική Αστυνομία πρέπει να προμηθευτεί τέτοια όπλα. Έχουν ένα ποσοστό θνησιμότητας 2%, αλλά εντάξει. Βέβαια η «δημοκρατική του κατρακύλα» δεν έχει τελειωμό και μιας τα ΜΜΕ γνωρίζουν τις ευαίσθητες «δημοκρατικές» του απόψεις, εννοείται ότι του έδωσαν κι άλλο τηλεοπτικό χρόνο για να πει την άποψη του σχετικά με το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, την οποία άποψη του δεν χρειάζεται καν να σχολιάσουμε. Ένα νομοσχέδιο «τερατούργημα», για τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών, το οποίο ξέθαψαν από την εποχή της Χούντας και μας κάνουν εμάς τους Αστυνομικούς, δήμιους των δικαιωμάτων των πολιτών.
Πρωτοβουλία Αστυνομικών


protast.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια