Αμεσοδρασίτες έπιασαν κακοποιούς αμέσως μετά τη διάρρηξη στη Φιλοθέη

Ανάρτηση του Χρήστου Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Το Β 5-3 περιπολικό της άμεσης δράσης της Β αλλαγής λαμβάνει σήμα από το κέντρο, ότι δύο άτομα κάνουν ταύτην διάρρηξη
στην περιοχή της Φιλοθέης σε σπίτι. Στο σημείο φτάνει πρώτα ομάδα ΔΙ.ΑΣ. η οποία διαβιβάζει από τον ασύρματο τα χαρακτηριστικά των δραστών σύμφωνα με μαρτυρίες. Μετά από λίγο το περιπολικό Β 5-3 κατόπιν αναζητήσεων, βλέπει σε κοντινή απόσταση ύποπτο όχημα το οποίο ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά των δραστών.

Πράγματι μέσα στο όχημα είναι οι δράστες οι οποίοι συλλαμβάνονται αμέσως. Είναι Αλβανοί οι οποίοι δίνουν παρών κάθε μήνα για σωρεία κλοπών με αρκετά χρόνια φυλακής στο ενεργητικό τους. Το αυτοκίνητο ενοικιαζόμενο. Εντός βρέθηκαν πολλά διαρρηκτικά εργαλεία, φακοί,τζόκευ, φούτερ για αλλοίωση χαρακτηριστικών,σπρέυ για τις κάμερες, κινητά τηλέφωνα και το πιο βασικό ένα Jammer το οποίο αχρηστεύει τα κινητά τηλέφωνα. 

Συγχαρητήρια στο Β 5-3 της Β αλλαγής για άλλη μία φορά. Αυτές οι απανωτές επιτυχίες της άμεσης δράσης κάθε άλλο παρά τυχαίες είναι. Τα περιπολικά είναι η ραχοκοκαλιά της άμεσης δράσης και της αστυνόμευσης γενικότερα. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όσοι δεν το έχουν καταλάβει ακόμα.