Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Καλή σταδιοδρομία σε όλους όσους πέτυχαν στις τελευταίες δυο προκηρύξεις συνοριοφυλάκων''


Aπό το facebook των Παναγιώτη Χαρελά και Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά

Κάποιοι, μας γνωρίσατε πρόσφατα. Λίγους μήνες πριν, στις Καστανιές του Έβρου, στην μεγάλη προσπάθεια που κάναμε και ανυψώσαμε το ηθικό και την περηφάνια όλων των Ελλήνων. Κάποιοι άλλοι μας γνωρίσατε λίγα χρόνια πριν που κληθήκαμε να διαχειριστούμε τις χιλιάδες ροές μεταναστών και προσφύγων από τα νησιά. Κάποιοι άλλοι λίγο παλιότερα, στην Ελληνοαλβανική μεθόριο.

Περισσότερο όμως ήμασταν "αθόρυβοι" όλα αυτά τα χρόνια προσηλωμένοι στην κυρία αποστολή μας, ακόμη και σε περιόδους που κάποιοι μας ονόμαζαν "άεργους" και παιδιά του Κολωνακίου. Ακόμη και τότε που κάποιοι εργατοπατέρες της ΕΛ. ΑΣ καλούσαν τους πολίτες να μην σταματούν στα μπλόκα της συνοριοφυλακής.

Σήμερα μας γνωρίζετε όλο και περισσότεροι. Μα το πιο ενθαρρυντικό είναι πως και η νέα γενιά πλεον συμπεριλαμβάνει στον επαγγελματικό προσανατολισμό της, στα όνειρα και τις επιθυμίες της, το θεσμό του συνοριακού φύλακα. Ίσως είναι ότι καλύτερο έχουμε πετύχει εδώ και δυο δεκαετίες στο χώρο αυτό. Είναι πλεον το μέλλον της συνοριακής φυλακής τα παιδιά αυτά. Είναι σίγουρο πως θα έρθουν και άλλες " Καστανιές" στο μέλλον και τα παιδιά αυτά θα κάνουν παλι αυτό που πρέπει, μαζί με όλα τα Σώματα Ασφαλείας και τις ένοπλες δυνάμεις.

Καλή σταδιοδρομία σε όλους όσους πέτυχαν στις τελευταίες δυο προκηρύξεις συνοριοφυλάκων.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια