Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η νέα ζωή της Ειρήνης Μελισσαροπούλου - Πέρασε στην Αστυνομία


Για την αλλαγή σελίδας που επέλεξε να κάνει στη ζωή της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε στο zougla.gr ο δικηγόρος της Σάκης Κεχαγιόγλου. Η νεαρή, που πριν μερικούς μήνες αθωώθηκε
από το δικαστήριο του Χονγκ Κονγκ για τη φερόμενη εμπλοκή της σε μεταφορά ναρκωτικών, έδωσε εξετάσεις και κατάφερε να περάσει στην Ελληνική Αστυνομία ως συνοριοφύλακας. Πλέον αυτό που μένει είναι η τοποθέτησή της πιθανόν στην Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.
Ο κ. Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο zougla.gr, ανέφερε πως η κοπέλα ζει πλέον με την οικογένειά της στη Μυτιλήνη και είναι ιδιαιτέρως χαρούμενη που κατάφερε να ενταχθεί στην ΕΛ.ΑΣ.
«Πέρασε με επιτυχία τις εξετάσεις στην Ελληνική Αστυνομία ως συνοριοφύλακας με προοπτική να παραμείνει στη νησί της, στη Μυτιλήνη. Πέρασε όλα τα τεστ και είναι μέσα στις επιτυχούσες. Η τραγική περιπέτεια της προφυλάκισής της αλλά και η αθωωτική απόφαση στο Χονγκ Κονγκ θεωρώ ότι την επηρέασαν στο να πάρει αυτή την απόφαση και να ασχοληθεί με την αστυνομία» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται πως η νεαρή, τον Νοέμβριο του 2017, είχε συλληφθεί στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, καθώς στην τσάντα της είχαν βρεθεί 2,5 κιλά κοκαΐνης. Η ίδια από την πρώτη στιγμή φώναζε πως δεν είχε ιδέα για την ύπαρξη των ναρκωτικών, κάτι που τελικά αποδείχτηκε στο δικαστήριο.

Παναγιώτης Βλαχουτσάκος




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια