Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Νίκος Καραδήμας για τους υπό συνταξιοδότηση αστυνομικούς

Από το facebook του Νίκου Καραδήμα


Είμαστε αναγκασμένοι όλοι εμείς οι υπο συνταξιοδότηση, που "ξέχασαν" στο γ.λ.κ να πρωτοκολλήσουν τις αιτήσεις μας, αλλα και οι συνάδελφοί μας που προέρχονται απο τα σώματα ασφαλείας και λαμβάνουν προσωρινή σύνταξη ακόμη, πέραν των δύο ετών να δημιουργήσουμε ένα συντονιστικό όργανο και να διεκδικήσουμε τα δίκαια αιτήματά μας.
 

Επειδή τόσο τα σωματεία των εν ενεργεία που δηλώνουν αναρμόδια, όσο και τα σωματεία των συνταξιούχων που αρέσκονται μόνο να συμμετέχουν σε πανηγυρικές και κοινωνικές εκδηλώσεις, προχωρήσαμε μόνοι μας.
 

Συμμετέχουμε απόστρατοι αξιωματικοί και κατώτεροι των παραπάνω κατηγοριών απο την Αττική την Ήπειρο και την Μακεδονία αρχικά και πήραμε αποφάσεις.
 

Η πρωτη παρέμβασή μας θα είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο σε πρωινή εκπομπή όπως μας υποσχέθηκαν, να θέσουμε τον δάκτυλο επι τον τύπον των ήλων.
 

Σκοπός μας είναι πρώτον η επιβίωσή μας και να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημά μας, εφ όσον στο γ.λ.κ. και το υπουργειο εργασίας, δεν μας δέχονται με πρόσχημα τον κορονοϊό. Δεύτερον να αποτρέψουμε το επερχόμενο νομοσχέδιο που προβάλλεται δήθεν ως θεσμική κατοχύρωση, αλλά επι της ουσίας επιχειρείται η μονιμοποίηση της προσωρινοτητας της σύνταξης με κάποια επι πλέον ποσοστά, χωρίς να προβλέπεται το ακέραιο ποσοστό επι τοις εκατό. Με όλες τις συνέπειες για τα εφάπαξ και επικουρικά.
 

Καταγγέλουμε την ανεπάρκεια και την προκλητικότητα της προϊσταμένης των συντάξεων ενστόλων του γ.λ.κ που με περίσσια αυθάδεια συμπεριφέρεται σε όσους υπηρέτησαν την πατρίδα. Ο χρόνος που υποτίθεται διαθέτει για να ακούσει τα προβλήματά μας ειναι απο τις 14:00-15:00 καθημερινά χωρίς βεβαίως να σηκώνει ταυτόχρονα το τηλέφωνο. Στην κατηγορία αυτή υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προσβληθεί ήδη απο σοβαρές ασθένειες, σπουδάζουν τα παιδιά τους και εχουν υπερχρεωθεί σε συγγενείς και φίλους!
 


Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με όρισαν ως εκπρόσωπό τους, στο άτυπο αυτό οργάνο να τους εκπροσωπήσω στην παρούσα φάση.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια