Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επαφές Δημήτρη Ραυτογιάννη για δημιουργία μόνιμης διμοιρίας στην Ακαρνανία


Σειρά επαφών για θέματα που απασχολούν τους αστυνομικούς είχε ο Αγρινιώτης Συνδικαλιστής, Δημήτρης Ραυτογιάννης. Στις συναντήσεις του,  τόσο με την Στρατηγό, κα.Τσιριγώτη Ζαχαρούλα όσο και με  τον κο. Γιώργο Καλιακμάνη, Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής συζήτησε θέματα  οικονομικής φύσης, θεσμικά αλλά και Υπηρεσιακά.
 
 
Επίσης στην έδρα της ΥΑΤ/ΔΑΕ ο κ.Ραυτογιάννης είχε συνάντηση με τον Διοικητή της ΥΜΕΤ Αττικής Α/Δ κ.ΤΣΙΑΠΟΚΗ Σεραφείμ για θέματα που απασχολούν τον Έλληνα Αστυνομικό.
“Συγκεκριμένα στα πλαίσια της μακρόχρονης εμπειρίας του ανωτέρω αξιωματικού στις υπηρεσίες Αποκατάστασης Τάξης, ζήτησα την γνώμη του για την δημιουργία μόνιμης διμοιρίας Ακαρνανίας που εδώ και  δέκα συναπτά έτη αποτελεί πάγιο αίτημα των συναδέλφων μας καθώς και της Ένωσης μας .Η αναγκαιότητα δημιουργίας της είναι επιβεβλημένη,αν κ βέβαια μετά λύπης μου σε τοπικό μέσο μαζικής ενημέρωσης γνωστός συνδικαλιστής άλλαξε την θέση της ενώσεως (καθώς και δική του θέση μέχρι πρότινος) και πλέον η προσπάθεια για δημιουργία διμοιρίας Ακαρνανίας μπαίνει στην  “συνδικαλιστικη κατάψυξη” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ.Ραυτογιάννης
 




agriniosite.gr



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια