Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιφέρεια Κρήτης και ΕΛ.ΑΣ ενώνουν δυνάμεις ενάντια στην ενδοοικογενειακή Βία

Το θέμα της ενδοοικογενειακής βίας και της εκστρατείας που υλοποιεί η ΕΛ.ΑΣ, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη η
Αστυνόμος Α’ Ελένη Παπαθανασίου, προϊσταμένη του γραφείου ενημέρωσης των δημοσιογράφων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.

Υπενθυμίζεται ότι στόχος της εκστρατείας είναι να ενημερωθούν οι πολίτες και κυρίως που δέχονται τη βία, για να γνωρίζουν τι μπορούν να κάνουν και που μπορούν να απευθυνθούν σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψη τους κάποιο περιστατικό ή σε περίπτωση που είναι αποδέκτες βίαιων συμπεριφορών στο οικογενειακό τους περιβάλλον. 
Στις έδρες των Γενικών Περιφερειακών Αστυνομικών Διευθύνσεων σε όλη την Επικράτεια, έχουν ιδρυθεί γραφεία τα οποία είναι αρμόδια για την ενδοοικογενειακή βία.
Στις Διευθύνσεις της Αστυνομίας των νομών της Κρήτης λειτουργούν Γραφεία Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής βίας, όπως επίσης και Γραφεία Προστασίας Ανηλίκων στις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας  των νομών τα οποία έχουν στελεχωθεί με εκπαιδευμένους και έμπειρους αστυνομικούς.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια