Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επίθεση με τσεκούρι: Σοκάρει ο διευθυντής της ΜΕΘ – Δύο παλεύουν για τη ζωή, μία έχασε το μάτι της


Η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το ένα μάτι της. Για τους άλλους δύο δίνουμε αγώνα να περιορίσουμε τις βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι βαρύτατες κακώσεις παλεύουμε να γλιτώσουμε ζωές και να
αποφύγουμε αναπηρίες, λέει ο κ. Καπραβέλος
Οταν ο διευθυντής της ΜΕΘ του Νοσοκομείου Παπανικολάου, ένας έμπειρος γιατρός με 30 και πλέον χρόνια στα χειρουργεία κι έχοντας δει χιλιάδες πολυτραυματίες, παλεύει να αρθρώσει λέξεις και να περιγράψει την κατάσταση που αντίκρισε ύστερα από την επίθεση ενός άνδρα με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης, καταλαβαίνει κανείς την κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα θύματα της αποτρόπαιας επίθεσης…
«Πρώτη φορά βλέπω να γίνεται αυτό από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ηταν να το ζήσω κι αυτό στα 65 μου χρόνια» λέει συγκλονισμένος ο διευθυντής της ΜΕΘ Νίκος Καπραβέλος μιλώντας για τους βαριά τραυματίες από την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης.
«Είναι βαρύτατα οι δύο ασθενείς, φέρουν βαρύτατες κρανιοκεγκεφαλικές κακώσεις. Προσπαθούμε να κερδίσουμε τη ζωή. Είναι κρίσιμα τα 24ωρα. Κάναμε απεγνωσμένες προσπάθειες, όλη νύχτα, με νευροχειρουργική παρέμβαση για τον 56χρονο. Δυστυχώς κι η άλλη γυναίκα έχει βλάβες στον εγκέφαλο. Εκεί που λέγαμε ότι διαφεύγει τον κίνδυνο…» συνεχίζει με κόμπο στο λαιμό ο Νίκος Καπραβέλος.
«Είναι σε εξέλιξη οι βλάβες, το παρακολουθούμε. Η 67χρονη γυναίκα έχει χάσει το ένα μάτι της και φέρει πολλά κατάγματα στο κρανίο. Εχει διαφύγει τον κίνδυνο» τόνισε και πρόσθεσε: «Για τους άλλους δύο δίνουμε αγώνα να περιορίσουμε τις βλάβες στον εγκέφαλο. Είναι βαρύτατες κακώσεις παλεύουμε να γλιτώσουμε ζωές και να αποφύγουμε αναπηρίες. Οι δύο ασθενείς είναι διασωληνωμένοι και δίνουμε μάχη να αποτρέψουμε τις δευτερογενείς βλάβες στον εγκέφαλο» κατέληξε ο κ. Καπραβέλος.

https://kozanimedia.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια