Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Πρόεδρος Πυροσβεστών Κρήτης: Επίγει η αποκάλυψη όλων των πτυχών της τραγωδίας

Κείμενου τού προέδρου των Πυροσβεστών Κρήτης: Ο πυροσβέστης προστατεύει τον δασικό μας πλούτο και αντιμετωπίζει κάθε απειλή για την προάσπιση της ζωής και της περιουσίας του
πολίτη,  καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, με δεδομένες τις όποιες ελλείψεις και τις αντίξοες συνθήκες κάτω από τις οποίες επιχειρεί, με πολλαπλούς μάλιστα τραυματισμούς εν ώρα υπηρεσίας στη σωματική και ψυχική του υγεία.
Η αφοσίωση, η αυταπάρνηση και ο επαγγελματισμός που διακατέχει κάθε  πυροσβέστη, αποτελεί πρότυπο κοινωνικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο.
 Η κοινωνία χρειάζεται την Πυροσβεστική Υπηρεσία με καλούς Πυροσβέστες και τους έχει.
Παρακολουθώντας με αγωνία όλα αυτά που διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, μετά τη νέα διάσταση που δόθηκε και με όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, επιβάλλεται το συντομότερο από την δικαιοσύνη, πλήρης αποκάλυψη όλων των πτυχών της τραγωδίας, για να μάθει ο Ελληνικός λαός τι πραγματικά συνέβη.
Πιστεύω ειλικρινά ότι ενδεχόμενα λάθη και παραλείψεις κάποιων ελαχίστων,  δεν θα λειτουργήσουν ανασταλτικά και ως τροχοπέδη, επιφέροντας πλείστα προβλήματα, στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Μανόλης Αντωνακάκης 
προεδρος Ενωσης Υπαλληλων Πυροσβεστικου Σωματος Περιφερειας Κρητης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια