Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Α/ΓΕΑ μένει στο κλειστό για τους δικαιούχους της ΠΑ ΚΕΔΑ στο Ζούμπερι;


Το ΚΕΔΑ στο Ζούμπερι παραμένει κλειστό με απόφαση της ηγεσίας του ΓΕΑ, αλλά όπως λένε οι έξαλλοι από αγανάκτηση δικαιούχοι ,ο Α/ΓΕΑ μένει εκεί για το καλοκαίρι! Όπως καταγγέλουν
στο Militaire.gr δικαιούχοι στους οποίους έχει απαγορευθεί η είσοδος,”ο Αρχηγός ενώ έχει απαγορεύσει την είσοδο στους δικαιούχους επισκέπτες με πρόσχημα τον COVID 19 επιτρέπει να διαμένουν όλο τον χρόνο απόστρατοι πρώην αρχηγοί (ΓΕΑ, ΑΤΑ) κι όχι μόνο. Μήπως ο κύριος ΑΓΕΑ έχει μπερδέψει τα πράγματα και φροντίζει όλους τους άλλους εκτός από τα στελέχη του;  Αλλιώς δεν εξηγείται η εμμονή του να συνεχίζει να κρατάει κλειστό το θέρετρο τις παροχές του οποίου απολαμβάνουν ομάδες άσχετες με την ΠΑ”.
Πολλά παράπονα υπάρχουν και για την αντιμετώπιση που έχουν οι δικαιούχοι όταν επικοινωνούν με το ΚΕΔΑ για να ενημερωθούν για την κατάσταση.
 “Την στιγμή που το ΚΕΔΑ είναι άδειο οι νέοι ιδιοκτήτες της μονάδας, οι πυρόπληκτοι, (που διαμένουν στο ΚΕΔΑ μόνο το καλοκαίρι) έχουν καταλάβει τους χώρους και απολαμβάνουν των υπηρεσιών που πληρώνουν όλα τα αποκλεισμένα στελέχη της ΠΑ. 
   Ο αποκλεισμένος κόσμος της ΠΑ αναγκάζεται να επισκέπτεται  παρακείμενες παραλίες όπου καλείται να πληρώσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό για πάρκινγκ, είσοδο, ξαπλώστρα που πλησιάζει τα 15 ευρώ το άτομο. Εκτός από την οικονομική αιμορραγία εκτίθεται στον κίνδυνο του COVID 19 γιατί εκεί δεν λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα προστασίας”, αναφέρει μία από τις καταγγελίες που έχει φθάσει στο Militaire.gr .
  




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια