Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ερευνάται η συμμετοχή στο έγκλημα και άλλου προσώπου

Δελτίο τύπου του δικηγόρου Αλέξη Κούγια: Όπως είναι γνωστό, το δικηγορικό μας γραφείο έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό των γονέων και της αδελφής του άγρια
δολοφονηθέντος στην Κοιλάδα Αργολίδας καπετάνιου Αθανασίου Λάμπρου.
Την εκπροσώπηση του γραφείου μας στην υπόθεση αυτή είχε αναλάβει προσωπικά ο κ. Αλέξιος Κούγιας, συμπαριστάμενος με το δικηγόρο Ναυπλίου κ. Γεώργιο Γεωργόπουλο.
Μετά από 18 μήνες και 45 συνεδριάσεις, το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου υπό την προεδρία της νυν Αρεοπαγίτου κας Κατσούλη, με τακτικά μέλη τους Εφέτες κο Νέγκα και κα Τσαγαρού και με τέσσερις ενόρκους μέλη της τοπικής κοινωνίας, εξέδωσε την απόφασή του, κηρύσσοντας με ψήφους 6 έναντι 1 ένοχη την κατηγορουμένη για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, της οπλοχρησίας και οπλοκατοχής, και της επέβαλε, όπως και πρωτοδίκως, την ποινή της ισοβίου καθείρξεως για την ανθρωποκτονία και την ποινή της φυλάκισης 18 μηνών για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας και της οπλοκατοχής, κάνοντας δεκτές τις απόψεις μας, τις οποίες υποστήριξε με την πρότασή του και ο Εισαγγελέας της Έδρας κ. Σταύρου, Εισαγγελέας Εφετών.
Η κατηγορουμένη και οι υπερασπιστές της εκλεκτοί συνάδελφοι κ.κ. Στεφανάκης και Γκαβέλας υποστήριξαν ότι η κατηγορουμένη είναι αθώα και ότι ο θανών δεν δολοφονήθηκε, αλλά ότι αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες, μία στην καρδιά και μια στον κρόταφο.
Το σημαντικό, όσον αφορά την εξέλιξη της υποθέσεως, είναι ότι ερευνάται από την Εισαγγελία Εφετών Ναυπλίου η συμμετοχή στο έγκλημα και άλλου προσώπου, για το οποίο και η πρωτοβάθμια απόφαση είχε διατάξει να διερευνηθεί ο ρόλος του στην υπόθεση αυτή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια