Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αξιωματικοί Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης: Βράβευση Αποχωρήσαντα Διοικητή Αστυν. Δυνάμεων ΚΥΤ ΧΙΟΥ

Παρουσία του Αναπληρωτή Αστυνομικού Διευθυντή Χίου Α/Υ κ. Ιωάννη Αραμπατζή και Αξιωματικών της Διευθυνσης Αστυνομίας Χίου, την Παρασκευή  31 Ιουλίου 2020, σε μια σεμνή εκδήλωση τιμήθηκε από τον αρμόδιο ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΉ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΧΊΟΥ 
Α/Υ κ. ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ, ο Διοικητή Κλιμάκιου Εξωτερικης Φύλαξης ΚΥΤ ΧΙΟΥ Υπαστυνόμος Α' ΓΟΥΖΕΛΗΣ Μάριος για τις εξαιρετικές υπηρεσίες του τα τελευταία δύο χρόνια όπου είχε την ευθύνη αυτή. 

Στο πλαίσιο αυτό επιδόθηκε στον κ. Γουζελη αναμνηστικός πάπυρος ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ καθόσον μετά από τρία χρόνια υπηρετώντας στο ΤΔΜ Χίου, εκ των οποίων δύο έτη ως Προϊστάμενος του Κλιμάκιου ΦΎΛΑΞΗΣ ΚΥΤ ΧΙΟΥ αντιμετώπισε με ζήλο και ενδιαφέρον τα ζητήματα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει, συνεργαζομενος άψογα τόσο με τους εκάστοτε Συντονιστες, όσο με το εναλλασομενο αστυνομίκο προσωπικό που ενίσχυε την υπηρεσία από διάφορες περιοχές της χώρας.

Το "τιμόνι" της υπηρεσίας Κλιμάκιου Φύλαξης ΚΥΤ ΧΙΟΥ από 1 Αυγούστου 2020 πλέον αναλαμβάνει ο Υπαστ Β' ΛΑΓΟΥΔΗΣ ΛΆΜΠΡΟΣ, που ορίστηκε με διαταγή της Δ.Α ΧΊΟΥ λόγω μετάθεσης του κ. ΓΟΥΖΕΛΗ στο Τ.Τ Χαλκηδονας Θεσσαλονίκης

Με ευχές και σε εγκάρδιο κλίμα, ο ως άνω Συντονιστής Μεταναστευτικου Χίου της τρέχουσας θερινής περίοδου (1/6/2020-31/8/2020) ευχαρίστησε τον αποχωρήσαντα Διοικητή και ευχήθηκε στο νέο καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια