Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Μπαλάσκας: Παρόλο τον φόρτο εργασίας και τα προβλήματα της υπηρεσίας, ο αμεσοδρασίτης παραμένει αμεσοδρασίτης

Ανάρτηση τού Χρήστου Μπαλάσκα, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Επιτυχιών συνέχεια για την άμεση δράση. Παρόλο τον φόρτο εργασίας και τα προβλήματα της υπηρεσίας, ο αμεσοδρασίτης παραμένει
αμεσοδρασίτης. Ώρα 12:25 μεσημβρινή της σήμερον. το Β 1-3 της Δ αλλαγής περιπολικό της άμεσης δράσης λαμβάνει σήμα από το κέντρο, ότι άτομα προσπαθούν να κλέψουν ένα λευκό φορτηγό στην περιοχή του Γέρακα επί της οδού Ι. Θεολόγου. Τάχιστα οι συνάδελφοι προσέγγισαν το σημείο όπου πράγματι πέντε Ρομά είχαν κόψει τα καλώδια και ετοιμάζονταν να φύγουν με το κλεμμένο φορτηγό. Οι τρεις ήταν σε ένα άλλο φορτηγάκι δίπλα και οι δύο μέσα στο υπό κλοπή όχημα.
Κατ ευθείαν το πλήρωμα συνέλαβε τους τρεις και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. 203-1 Γ αλλαγής που είχε προστρέξει για ενίσχυση,τους άλλους δύο μετά από πεζή καταδίωξη μέσα στα χωράφια. Όλοι οι συλληφθέντες οι οποίοι είναι ρομά αντιστάθηκαν στη σύλληψη. Στο σημείο βοήθησε και το Α 7-3 της Δ αλλαγής το οποίο ήρθε για ενίσχυση. Στην κατοχή των δραστών οι οποίοι είναι κάτοικοι Λιοσίων και Μενιδίου, βρέθηκε πινακίδα που αντιστοιχούσε σε παρόμοιο φορτηγό και πολλά διαρρηκτικά εργαλεία. Και οι πέντε προσήχθησαν στο τοπικό Τ.Α. για την αυτόφορη διαδικασία. Εύγε στους συναδέλφους Β 1-3/Δ, Α 7-3/Δ και ΔΙ.ΑΣ. 203-1/Γ διότι πάντα βρίσκουν χρόνο ανάμεσα από τα πολλά σήματα να έχουν τέτοιες σημαντικές επιτυχίες, Συγχαρητήρια.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια