Πάτρα: Πώς κινήθηκαν οι δράστες της καταδρομικής επίθεσης στα πολιτικά γραφεία Κατσανιώτη - Αλεξοπούλου

Ηταν λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ, όταν τα πολιτικά γραφεία των Βουλευτών Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέα Κατσανιώτης και Χριστίνας Αλεξοπούλου βρέθηκαν στο στόχαστρο ομάδας
αντιεξουσιαστών. 
Συμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, μια ομάδα περίπου 10 ατόμων κατευθύνθηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας στην Πλατεία Γεωργίου, όπου στεγάζονται τα πολιτικά γραφεία των βουλευτών και την "απέκλεισαν".
Στη συνέχεια 4-5 άτομα ανέβηκαν στον όροφο που βρίσκεται το γραφείο της κας Αλεξοπούλου και αφού έσπασαν την πόρτα πέταξαν λευκή μπογιά στο χώρο. Εκείνη την ώρα στο εσωτερικό βρίσκονταν δυο συνεργάτες της Αχαιού Βουλευτή, οι οποίοι στη θέα των αντιεξουσιαστών διατήρησαν τη ψυχραιμία τους. Ο ένας εξ αυτών ήταν ο Διευθυντής του Πολιτικού της γραφείου Τάκης Αντωνόπουλος. 
Ακολούθως κατευθύνθηκαν στο πολιτικό γραφείο του κ. Κατσανιώτη, όπου έγραψαν συνθήματα στον εξωτερικό διάδρομο και πέταξαν μαύρη μπογιά. 
Οι επιθέσεις έγιναν κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας αντιεξουσιαστών στο κέντρο της Αχαϊκής Πρωτεύουσας, κατα του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις. 
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΤΣΑΝΙΩΤΗΣ
1111_1_0.jpg


2222_0.jpg
3333_1_0.jpg
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΌ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ
5555_0_0.jpg
4444_1_0.jpg6666_0_0.jpg
777_0_0.jpg