Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Παρουσία της Βικτώριας Καρύδα ξεκινά η δίκη για τη δολοφονία του άνδρα της

Τους δολοφόνους του άνδρα της αντικρίζει σήμερα μέσα στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού δικαστηρίου της Αθήνας, το μοντέλο Βικτώρια Καρύδα, καθώς ξεκινά η δίκη για την εκτέλεση του
επιχειρηματία έξω από το σπίτι του στη Βούλα.
«Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα κάνει ορθά τη δουλειά της, όπως άλλωστε έκανε και η Ελληνική Αστυνομία. Στο δικαστήριο θα πάρουν αυτό που τους αξίζει», δήλωσε η χήρα του Γιάννη Μακρή και μητέρα των δύο ανήλικων παιδιών του.
Η πρώην παίκτρια του My style rocks την ώρα της δολοφονίας του συζύγου της βρισκόταν σε επίδειξη μόδας ενώ μέσα στο σπίτι ήταν τα δύο ανήλικα παιδιά τους.
Ο 46χρονος Ελληνοαυστραλός φέρεται να δολοφονήθηκε από τον 32χρονο Βούλγαρο, που εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου, ενώ στο εδώλιο μαζί του κάθεται και ο αδερφός του ο οποίος συνελήφθη στην γειτονική χώρα μετά την έκδοση εντάλματος που είχε εκδώσει ο ανακριτής που χειρίστηκε την υπόθεση της στυγερής δολοφονίας.
Η εκτέλεση του Γιάννη Μακρή καταγράφηκε καρέ-καρέ από κάμερα που ήταν τοποθετημένη έξω από το σπίτι του θύματος και η ανάλυση της αλλά και οι εξονυχιστικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην σύλληψη του δράστη, ενώ ο άνδρας που εκτελεί το συμβόλαιο θανάτου έχει τον ίδιο σωματότυπο με τον 32χρονο κατηγορούμενο.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια