Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προφυλακιστέα η 54χρονη για τη δολοφονία με τηγάνι

Η 54χρονη κατηγορούμενη αρνήθηκε την κατηγορίας ανθρωποκτονίας από πρόθεση ενώ οι δικηγόροι της ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Προσωρινά κρατούμενη
κρίθηκε, μετά την απολογία της, η 54χρονη η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε τον 89χρονο πρώην πεθερό της με τηγάνι, στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες, μετά τη έκδοση εντάλματος σύλληψης του 6ου τακτικού ανακριτή για του έγκλημα που τελέστηκε τον Ιούνιο του 2019, σε διαμέρισμα της οδού Αρμενοπούλου.
Στην απολογία της αρνήθηκε την κατηγορία, ενώ ο βασικός ισχυρισμός είναι ότι δεν είχε κλειδί από το το σπίτι και δεν μπορούσε να εισέλθει σε αυτό. Οι συνήγοροι της ζήτησαν τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για την κατηγορουμένης.
Αρχικά ο θάνατος αποδόθηκε σε ατύχημα αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα οι έμπειροι αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών διαπίστωσαν ότι πρόκειται για δολοφονία.
Κατά την προανάκριση αποκλείστηκε η εμπλοκή των υπολοίπων μελών της οικογένειας (του γιου και του εγγονού του 89χρονου) και οι υπόνοιες στράφηκαν πάνω στην 54χρονη . Η τελευταία αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.
Ο 89χρονος βρέθηκε νεκρός στα σκαλοπάτια πολυκατοικίας, έξω από το διαμέρισμα του 4ου ορόφου όπου διέμενε, στη οδό Αρμενοπούλου. Κατά την ενδελεχή έρευνα του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, μέσα στο σπίτι του ηλικιωμένου εντοπίστηκαν ίχνη αίματος και άλλα επιβαρυντικά στοιχεία.
Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια