Πυροβολισμοί Βούλα: Αυτό είναι το "βιογραφικό" του 50χρονου

Ο 50χρονος δεν ήταν άγνωστος στις διωκτικές αρχές και ειδικότερα στο Τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής. Το 2015 το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε μια ογκωδέστατη δικογραφία για
τρεις σπείρες που κατηγορήθηκαν ότι πουλούσαν «προστασία» σε 150 καταστήματα της Αττικής.
Τα παρατσούκλια του ήταν «Μεγάλος» και «Τρελός» και, σύμφωνα με τα στοιχεία των διωκτικών αρχών, ήταν ο επικεφαλής μιας από τις τρεις συμμορίες. Το 2013 κατηγορήθηκε ότι μαζί με ένα ακόμα άτομο, κατόπιν εντολής τρίτου, είχε στήσει καρτέρι σε ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου της λεωφόρου Συγγρού.
Όταν εκείνος επέστρεψε στο σπίτι του στην Ηλιούπολη, τον χτύπησαν με τα χέρια και στη συνέχεια με το κοντάκι του όπλου στο κεφάλι. Ο επιχειρηματίας προσπάθησε να γλιτώσει και άρχισε να τρέχει. Τον πυροβόλησαν περισσότερες από δέκα φορές και, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, πήδηξε πάνω από έναν τοίχο και «προσγειώθηκε» στην οροφή ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου.
Η τρίτη φορά που είχε απασχολήσει και πάλι το Τμήμα Εκβιαστών ήταν στις αρχές του 2000, όταν το όνομά του είχε συμπεριληφθεί σε δικογραφία μαζί με άλλα 44 «βαριά» ονόματα της νύχτας και οι κατηγορίες που τον βάραιναν ήταν για «έκρηξη κατά συναυτουργία».