Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

‘’Κύριε Πρωθυπουργέ πέρασαν 4 μήνες και οι ήρωες που ξεχάστηκαν από εσάς είναι ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ’’


Κείμενο αναγνώστη του bloko.gr
17/3/20

 

Τίποτε όμως δεν μπορεί να γίνει χωρίς την αφοσίωση του προσωπικού μας. Οι μαχητές των νοσοκομείων μας αξίζουν κάθε βοήθεια. Είναι οι ήρωες με τις λευκές και πράσινες μπλούζες. Όπως και τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και οι ένστολοί μας που νύχτα και μέρα προσφέρουν τον εαυτό τους για το κοινό καλό. Τους ευχαριστώ, σας ευχαριστώ, εκ μέρους όλων των Ελλήνων. Δεν σας αρκεί μόνο ένα χειροκρότημα και ένας δημόσιος έπαινος αλλά και κάτι παραπάνω. Και θα μεριμνήσω προσωπικά για αυτό.

 

 

ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ

 

 

3/4/20

 

Πέτσας στο STAR: Την οικονομική ικανοποίηση των αστυνομικών την έχει αναλάβει προσωπικά ο Πρωθυπουργός

 

Μιλώντας πριν από λίγο στο STAR και στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ρωτήθηκε αναφορικά με την εξαίρεση των αστυνομικών από το υγειονομικό επίδομα.

 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσωπικά και σε κάθε ευκαιρία έχει εκφράσει την ικανοποίηση και την ευαρέσκειά του για τη μάχη που έχει δώσει το προσωπικό των Σωμάτων Ασφαλείας και στο προσφυγικό αλλά και για την εφαρμογή των μέτρων για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

 

Καταλήγοντας, δε, είπε ότι το θέμα της οικονομικής ικανοποίησής τους θα υλοποιηθεί και είναι κάτι που το χειρίζεται προσωπικά ο Πρωθυπουργός.

 

 

 

ΣΤΑΙΚΟΥΡΑΣ 13/4/20

 

 

Το ερώτημα αφορούσε την καταβολή κάποιου «επιδόματος επιβράβευσης

 

 

Σε τηλεοπτική του παρουσία, σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, ο υπουργός κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για το «αν υπάρχει κάποιο σχέδιο για τους Αστυνομικούς, που (και αυτοί) δίνουν έναν μεγάλο αγώνα αυτή την περίοδο» και απάντησε ότι… «σκεφτόμαστε πράγματα αλλά θα ανακοινωθούν στην ώρα τους».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια