Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ελεύθεροι οι 4 από τους 7 ρομά της συμμορίας με τα ΑΤΜ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα δικαστήρια Λαμίας βρέθηκαν οδηγήθηκαν χθες για να απολογηθούν οι τέσσερις από τους επτά συνολικά συλληφθέντες που κατηγορούνται για συμμετοχή στην εγκληματική ομάδα, η
οποία έκλεβε αυτοκίνητα και "χτυπούσε" ΑΤΜ τραπεζών και χρηματοκιβωτίων από επιχειρήσεις, διαφόρων περιοχών της Φθιώτιδας, Αττικής, Λάρισας, Καρδίτσας και Αιτωλοακαρνανίας.
Οι δράστες τα κλεμμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούσουν στις "επιχειρήσεις" τα εξαφάνιζαν στην κοίτη του Σπερχειού, όπως και τα ΑΤΜ ή τα χρηματοκιβώτια που ξήλωναν.
Στη συμμορία φέρεται να συμμετείχαν πάνω από 15 άτομα, εκ των οποίων τα 7 συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται.
Το πρωί του Σαββάτου απολογήθηκαν οι τέσσερις πρώτοι κατηγορούμενοι που φέρεται να είχαν περιφερειακό ρόλο στην ομάδα και οι οποίοι μετά την απολογία τους σε Ανακρίτρια και Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
Δείτε τι δήλωσαν στην κάμερα του LamiaReport οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων Δημήτρης Κρούπης και Δήμητρα Παπαθεοδώρου.
Το πρωί της Δευτέρας απολογούνται τα άλλα τρία μέλη της ομάδας τα οποία φέρεται να είχαν πιο κεντρικό ρόλο στο επιχειρησιακό κομμάτι της συμμορίας.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια