Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

30 κάλυκες στην ενέδρα των δύο Μαυροβούνιων στην Κέρκυρα - Δεν πρόλαβαν να μπουν στο σπίτι

Τριάντα κάλυκες από δύο διαφορετικά πυροβόλα όπλα εντόπισαν στη σκηνή του εγκλήματος οι αστυνομικοί, που ερευνούν τη διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, που
έχουν συλλέξει, τα δύο θύματα πιθανά επέστρεφαν από μπάνιο στη θάλασσα το απόγευμα τής Πέμπτης (φορούσαν μαγιό και είχαν μαζί τους αντικείμενα για τη θάλασσα), όταν στην είσοδο τής μονοκατοικίας δέχθηκαν επίθεση από τουλάχιστον δύο δράστες.
Θεωρείται δεδομένο ότι αιφνιδιάστηκαν, καθώς στο χέρι του ενός βρέθηκε το χειριστήριο τής γκαραζόπορτας, ενώ ο οδηγός δεν πρόλαβε καν να τραβήξει χειρόφρενο.
Ο ιατροδικαστής εντόπισε τουλάχιστον δέκα βολίδες σε διάφορα σημεία του σώματος σε κάθε θύμα.

Αν και τυπικά δεν έχει γίνει η ταυτοποίησή τους, είναι βέβαιο πως έχουν να κάνουν με τον 43χρονο Άλαν Κόζαρ και τον 47χρονο Ντάμιρ Χάτζιτς. Και οι δύο θεωρούνται μέλη μαφιόζικων ομάδων στο Μαυροβούνιο, έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν ακόμα και για δολοφονία. Ο 47χρονος, μάλιστα, ανήκε στην ίδια ομάδα με τα θύματα τής διπλής εκτέλεσης στην ταβέρνα της Βάρης, τον περασμένο Ιανουάριο, και από τότε οι Έλληνες αστυνομικοί είχαν πληροφορίες ότι κινείται μεταξύ Μυκόνου και Κέρκυρας.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια