Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αιματηρή συμπλοκή: Στη ΜΕΘ ο 29χρονος, αναζητείται ο κουνιάδος του


Σε σοβαρή κατάσταση στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ νοσηλεύεται από χθες ο 29χρονος άνδρας που τραυματίστηκε στην αιματηρή συμπλοκή που σημειώθηκε στο χωριό Ίνια του
δήμου Γόρτυνας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο άτυχος άνδρας είχε τραυματιστεί στην κοιλιά και χρειάστηκε μία πολύωρη εγχείρηση για να εκτιμήσουν οι γιατροί την κατάσταση.
Ευτυχώς, η σφαίρα δεν χτύπησε κάποιο ζωτικό όργανο ωστόσο οι γιατροί έκριναν πως για την ώρα δεν θα την αφαιρέσουν καθώς μπορεί να είναι επικίνδυνο.
Μετά το χειρουργείο ο 29χρονος εισήχθη διασωληνωμένος στην ΜΕΘ όπου κι εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
Οι λόγοι της… αιματηρής συμπλοκής
Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε χθες λίγο μετά τις 11 το πρωί στο χωριό Ίνια του δήμου Γόρτυνας όταν ο 29χρονος συναντήθηκε με τον 37χρονο κουνιάδο του.
Οι δύο άνδρες καυγάδισαν ενώ δεν άργησαν να βγουν και τα… όπλα με τον 37χρονο να ανοίγει πυρ και να τραυματίζει τον 29χρονο και στη συνέχεια να γίνεται «καπνός».
Το θύμα μεταφέρεται αρχικά στο Κέντρο Υγείας της περιοχής και στη συνέχεια στο ΠΑΓΝΗ.
Νεότερες πληροφορίες του cretapost αναφέρουν πως οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του 37χρονου δεν ήταν κτηματικές διαφορές αλλά οικογενειακά προβλήματα καθώς φαίνεται πως το θύμα είχε προσβάλει ένα στενό συγγενικό πρόσωπο του δράστη.
Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 37χρονου
Από την πρώτη στιγμή των ερευνών οι αστυνομικοί γνώριζαν ποιος ήταν ο δράστης. Μάλιστα, η τοπική ΕΛ.ΑΣ. έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του πριν την λήξη του αυτοφώρου.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια