Θάνατος οπαδού: Τι «καίει» την 26χρονη οδηγό

Τα επιβαρυντικά στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης για την τραγική συμπλοκή στο Μέγαρο Μουσικής. Στη 2η τακτική ανακρίτρια
οδηγήθηκε η 26χρονη που κατηγορείται για το θάνατο του Βούλγαρου οπαδού , στη Θεσσαλονίκη. Κατά την απολογία της αναμένεται να αρνηθεί την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με δόλο που τις αποδίδεται , λέγοντας ότι επρόκειτο για ατύχημα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes , τα νέα επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν είναι τα εξής: 1) Τα ψέματα. Αρχικά η 26χρονη είπε ότι βρισκόταν μαζί με τον φίλο της στην παραλία και συζητούσαν για ένα προσωπικό τους πρόβλημα ενώ διαπιστώθηκε ότι βρίσκονταν δύο ώρες πριν το συμβάν στους χώρους πέριξ του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.
2) Οι δύο κινήσεις του οχήματος. Η 26χρονη που φέρεται πως οδηγούσε το μισθωμένο αυτοκίνητο την πρώτη φορά δεν μπόρεσε να περάσει το σώμα του άτυχου Βούλγαρου ο οποίος ήταν πεσμένος στο οδόστρωμα. Έκανε πίσω και τελικά πέρασε από πάνω του.
3) Η οδηγική συμπεριφορά της 26χρονης. Φεύγοντας από το σημείο προσπέρασε ένα κινούμενο φορτηγό, παραβίασε κόκκινο σηματοδότη και φέρεται ότι γνώριζε τι έκανε.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Παπαναστασούλης