Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Καταγγελία για τη Σχολή Αξιωματικών Νο2: Τους αρκεί να περαιώσουν το ρουσφέτι που τους ανατέθηκε

Δημοσιεύουμε νέα επιστολή για τη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ: Σε συνέχεια της από 18-7-20 καταγγελίας μου, την οποία αναρτήσατε στο BLOKO θέτωντας της ως θέμα <<Καταγγελλόμενα
για τη σχολή Αξιωματικών..>>, σας γνωρίζω ότι δυστυχώς οι ελπίδες μου για εφαρμογή του νόμου αποδυναμωθηκαν περαιτέρω, επειδή συμπληρωματικά στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση μου με οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι εντεταλμένοι για την εφαρμογή του νόμου όντως αδιαφορούν παντελώς για το τι αναγράφεται σε αυτόν. Τους αρκεί να περαιώσουν το ρουσφέτι που τους ανατέθηκε και τους είναι αδιάφορο το ότι με την τουλάχιστον ανήθικη αυτή επικείμενη επιχειρούμενη πράξη τους, αδικούν ένδεκα συνολικά νεαρούς Αστυνομικούς,που έδωσαν πανελλαδικές με το νέο σύστημα μεταξύ των οποίων πιθανολογώ βασίμως είναι και το παιδί μου.
Συγκεκριμένα και προκειμένου να αυξήσουν τον αναφερόμενο στην παράγραφο 4 (της προγενέστερης προς τα εσάς καταγγελία μου) αριθμό εισακτέων στην Σ.Α.Ε.Α που έδωσαν πανελλαδικές με το παλαιό σύστημα, έβαλαν κατά νοσηρό τρόπο σε ένα καζάνι τόσο τον αριθμό των συμμετεχόντων με το παλαιό σύστημα όσο και με το νέο σύστημα, η άθροιση των οποίων είναι όπως λένε οι πληροφορίες μου 146F (F: 53 παλαιό + 93 νέο). Το συνολικό αυτό αριθμό τον αντιστοίχησαν στο ποσοστό των θέσεων με το παλαιό για τη Σ.Α.Ε.Α σύστημα (9,51%) και το διαίρεσαν με το 100. Δηλαδή 146 Χ 9,51 / 100 = 13,884 ήτοι 14. Πρόσθεσαν και την προβλεπόμενη κατηγορία του 10% των πολυτέκνων και έτσι βγήκε ο αριθμός 15.
Όμως ο νόμος ΡΗΤΑ αναφέρει πως το ποσοστό θέσεων του 9,51% πρέπει να αντιστοιχηθεί - υπολογισθεί αποκλειστικά και μόνο με τον αριθμό των συμμετασχόντων με το παλαιό σύστημα υποψηφίων για όλες συνολικά τις σχολές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και όχι ο αριθμός αυτός να προστεθεί με τον αριθμό άλλης κατηγορίας υποψηφίων (νέο σύστημα).
Κατά συνέπεια το ρουσφέτι που θέλουν να κάνουν βρίσκεται μεταξύ του 4ου και του 15ου των υποψηφίων με το παλαιό σύστημα  κατά φθίνουσα σειρά επιτυχίας της κατηγορίας αυτής, τα δε ονοματεπώνυμα αυτών θα σας τα ανακοινώσω συμπληρωματικά (πιθανότατα έως βέβαιο να τα μάθω λίαν συντόμως).
Είμαι δε βέβαια ότι σχεδόν συνολικά οι γονείς των παιδιών αυτών δεν είναι φτωχοί αγρ΄τες που διαμένουν αποκομμένοι σε ακριτικά ολιγάριθμων κατοικιών νησιών της χώρας, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΥΧΑΙΟΙ ΑΠΛΟΙ, ΑΝΩΝΥΜΟΙ άνθρωποι του λαού μας.
Τελειώνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την ανθρωπιά που επιδείξατε με το να αναρτήσετε την αρχική μου καταγγελία, Εύχομαι ο θεός - τον οποίο δυστυχώς πολλοί από εμάς έχουμε ξεχάσει- να σας δίνει δύναμη και υγεία και σας θερμοπαρακαλώ και πάλι για την ανάρτηση της παρούσας την οποία θα κοινοποιήσω και πάλι όπου πρέπει να υπάρξει ενημέρωση.

Υ.Γ.:Νιώθω έντονα την εσωτερική ανάγκη να απαντήσω δια της παρούσας στο σχόλιο που συντάχθηκε από τον αξιαγάπητο κ. REO  και αναρτήθηκε στο BLOKO λέγοντας του ότι ενδέχεται να παρατηρηθεί το εξής:
Η βαθμολογία του 14ου και 15ου του παλαιού συστήματος που σημειωτέον θα εισαχθεί παρά του νόμου είναι χαμηλότερη όχι μόνο του 33ου του νέου συστήματος που σύμφωνα με το νόμο θα πρέπει να εισαχθεί στη Σ.Α.Ε.Α αλλά ακόμα και του 5ου κατά φθίνουσα σειρά επιτυχίας του συστήματος αυτού (νέου). Άρα αξιαγάπητε REO  γιατί τα παιδιά αυτά να μην μπουν στο βάσανο των προσφυγών και γιατί οι υποψήφιοι για τη Σ.Α.Ε.Α  ιδιώτες καθώς και των σχολών του στρατευματος να μην προβούν σε ανάλογες προσφυγές ζητώντας δηλαδή να εφαρμοστεί η αρχή του καζανιου. Εσύ τι θα έκανες στη θέση αυτών των παιδιών ; Αναμένω απάντηση σου.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια