Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Θάνατος 16χρονης στα Τρίκαλα: Δύο κινητά είχε η Μαρία - Η νέα κατάθεση και ο καβγάς τα ξημερώματα

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για τον μυστηριώδη θάνατο της 16χρονης Μαρίας, η οποία βρέθηκε νεκρή έξω από εκκλησία στον λόφο του Προφήτη Ηλία, στα Τρίκαλα. Η ιατροδικαστική
έκθεση για τον θάνατο της ανήλικης, έκανε λόγο για βαρύτατες κακώσεις κρανίου και θώρακος συμβατές με πτώση εξ’ ύψους.
Τα νέα στοιχεία για τον θάνατο της 16χρονης
Μια νέα κατάθεση, ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας και ένας καβγάς που σημειώθηκε κοντά στο σημείο που βρέθηκε νεκρή η 16χρονη Μαρία, ανοίγουν έναν νέο κύκλο ερευνών για το τι μεσολάβησε στο διάστημα ανάμεσα στο ραντεβού της με τον 26χρονο αστυνομικό και τη θανάσιμη πτώση.
Στα βίντεο που έχει στη διάθεσή της η αστυνομία, η 16χρονη φαίνεται να περπατά μόνη της στις οδούς 28ης Οκτωβρίου και Περσεφόνης, και να μιλά στο κινητό της για περισσότερο από μισή ώρα. Στις τέσσερις παρά τέταρτο, μια γυναίκα την βλέπει να περπατά σε κακή ψυχολογική κατάσταση στην οδό Αθανασίου Διάκου, κοντά στο σπίτι του 26χρονου αστυνομικού. Η κατάθεσή της γυναίκας θεωρείται κομβική.
"Γύρω στις 4 τα ξημερώματα, είδα την Μαρία να περιπλανιέται χωρίς παπούτσια στην οδό Αθανασίου Διάκου. Είπα ‘αυτή είναι σκαστή από το σπίτι της’. Ήταν μόνη της, έκλαιγε και έμοιαζε να είναι σε άγρια κατάσταση", είπε η ίδια.
Την ίδια ώρα, στην πλατεία Βουβής, κοντά στο, λόφο που βρέθηκε νεκρή η 16χρονη, η μητέρα της ακούει τα ουρλιαχτά μιας κοπέλας που τσακώνεται με έναν άνδρα. Όπως είπε στην κάμερα του Mega, οι φωνές αυτές έμοιαζαν με της κόρης της.
Πέρα από τη συγκεκριμένη καταγγελία, στο "μικροσκόπιο" της αστυνομίας βρίσκεται τόσο ο δεσμός που διατηρούσε η 16χρονη με έναν αλλοδαπό όσο και οι καταγγελίες φίλων της σύμφωνα με τις οποίες το κορίτσι δεχόταν εκβιαστικά μηνύματα.
Η 16χρονη είχε δύο κινητά
Από τα εργαστήρια της αστυνομίας εξετάζονται τα δυο κινητά που είχε η 16χρονη. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ένα είναι κατεστραμμένο, το άλλο λειτουργεί κανονικά. Σημαντική συνεισφορά στην έρευνα θα έχει και η χαρτογράφηση των στιγμάτων από τα κινητά τόσο της 16χρονης, όσο και συγγενικών και φιλικών της προσώπων, καθώς επίσης και όσων βρέθηκαν την νύχτα του θανάτου της στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια