Υδροπονική με 118 δενδρύλλια σε αποθήκη στην Αγία Βαρβάρα (ΒΙΝΤΕΟ)


Εντοπίσθηκε, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένα πλήρως οργανωμένο και εξοπλισμένο εργαστήριο-φυτώριο, υδροπονικής
καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης στην Αγία Βαρβάρα.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας, κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, διασταύρωσης στοιχείων και εξακρίβωσης χώρων , ταυτοποίησαν τον καλλιεργητή-διακινητή και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση .

Όπως εξακριβώθηκε, ο κατηγορούμενος δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης καθώς και στη διακίνηση ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας και της Αγίας Βαρβάρας.

Κατόπιν των ανωτέρω, μεσημβρινές ώρες της 30-6-2020, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας συνελήφθη στην Αγία Βαρβάρα 35χρονος ημεδαπός, καθώς κατελήφθη εντός ισόγειας αποθήκης να καλλιεργεί -118- δενδρύλλια κάνναβης.

Σε επακόλουθη έρευνα στην οικία του στην Μάνδρα κατελήφθη να κατέχει -22- δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας και διάφορες ποσότητες ναρκωτικών.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
 -140- δενδρύλλια κάνναβης υδροπονικής καλλιέργειας,

 -37- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,

 -170- γραμμάρια υγρής μεθαδόνης,

 -3- γραμμάρια ηρωίνης,

 -33- ναρκωτικά δισκία,  καραμπίνα,

 μεταλλική βαλλίστρα

 -33- κυνηγετικά φυσίγγια,

 -4- μαχαίρια και -1- πριόνι

 μεταλλικό σήμα με την ένδειξη «ΑΜΕΣΗ ΔΡΑΣΗ-100»,

 ηλεκτρικός φάρος αστυνομικού οχήματος,

 διόπτρα όπλου
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.