Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φουλ δράση με Super League, La Liga, Bundesliga και Κύπελλο Ιταλίας

Η La Liga είναι ένα ακόμα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που επέστρεψε. Στη σέντρα ξανά και οι Ιταλοί με τους ημιτελικούς του κυπέλλου. Η Super League συνεχίζεται με τη δεύτερη αγωνιστική
των play off και play out. Η Bundesliga μπήκε στην τελική ευθεία, αφού απομένουν 4 αγωνιστικές για να πέσει η αυλαία.
Φουλ δράση σε όλη την Ευρώπη από σήμερα και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές επιλογές για όλα τα παιχνίδια.
Ξεχωρίζουν οι τρεις αγώνες των play off της Super League, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, ΟΦΗ-ΑΕΚ και Ολυμπιακός-Άρης, τα δύο ντέρμπι του κυπέλλου Ιταλίας, Γιουβέντους-Μίλαν και Νάπολι-Ίντερ, καθώς και η εκτός έδρας αναμέτρηση της πρωτοπόρου της La Liga Μπαρτσελόνα με τη Μαγιόρκα.

Τέσσερις προωθητικές ενέργειες από το Πάμε Στοίχημα

Στα πρακτορεία συνεχίζονται και οι επιβραβεύσεις των παικτών του ΟΠΑΠ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τέσσερις προωθητικές ενέργειες:

·       2-0 & Έληξε
·       Στο Παρά 1
·       Boost 13
·       Boost Νίκης

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Για να μάθετε περισσότερα για τις επιβραβεύσεις ΟΠΑΠ ρωτήστε τον πράκτορά σας.

Κουπόνι για τα κόρνερ και περισσότερες από 200 επιλογές

Το Πάμε Στοίχημα ετοίμασε και ξεχωριστό κουπόνι για τα κόρνερ με τα πιο σπουδαία παιχνίδια. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν στην νικήτρια των κόρνερ, τα Over/Under κόρνερ, τα συνολικά κόρνερ της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, τα κόρνερ τριπλής επιλογής και τα Over/Under κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου.
Περισσότερες από 200 είναι οι επιλογές που έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα για να ποντάρουν στα παιχνίδια των play off της Super League, τους ημιτελικούς του κυπέλλου Ιταλίας και τον αγώνα Μαγιόρκα-Μπαρτσελόνα.
Ανάμεσα στα ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται είναι και αυτά για το λεπτό του πρώτου και του τελευταίου γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον πρώτο και τον τελευταίο σκόρερ, τον σκόρερ οποιουδήποτε τέρματος, τον παίκτη που θα πετύχει χατ-τρικ, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, το γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια