Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Moριακό τεστ για τον κορωνοϊό από την Ένωση Αξιωματικών Αττικής (ΦΩΤΟ)

Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής



Το Σάββατο 27 Ιουνίου η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία,  χωρίς κόστος για τα μέλη της  και για την Ένωση, διαγνωστικά τεστ αντισωμάτων για τον νέο κορονοϊό SARS-CoV-2. 



      Το συγκεκριμένο τεστ χαρακτηρίζεται από τους ιατρούς ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει αυτήν την περίοδο για την πανδημία, καθώς όχι μόνο διαπιστώνεται με αυτό εάν κάποιος έχει ασθενήσει και εάν είναι ασυμπτωματικός αλλά και εάν ο οργανισμός του έχει την προδιάθεση να προσβληθεί από τον ιό.




      Η συμμετοχή των μελών μας ήταν μεγάλη και αποτυπώνει την αγωνία των συναδέλφων  για την υγεία τους εν μέσω πανδημίας,  λόγω της φύσης της εργασίας μας και της καθημερινής δια ζώσης  επαφής με τους πολίτες.




       Επίσης τίμησαν  με την παρουσία τους και υποβλήθηκαν στο διαγνωστικό τεστ ο Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ Ανδρέας, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής  Υποστράτηγος κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑΣ Γεώργιος, ο Γενικός Διευθυντής Προστασίας Επισήμων και Ευπαθών Στόχων και Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α Ταξίαρχος κ. ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγος κ. ΤΖΕΦΕΡΗΣ Πέτρος,  ο Διευθυντής Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχος κ. ΣΚΟΥΡΑΣ Ιωάννης, ο Διευθυντής Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών  Ταξίαρχος κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Άμεσης Δράσης Αττικής Ταξίαρχος κ. ΚΟΥΤΣΙΒΙΤΗΣ Κωνσταντίνος, ο Διευθυντής Οικονομικής Αστυνομίας/ΑΕΑ Ταξίαρχος κ. ΔΟΥΡΒΕΤΑΚΗΣ Εμμανουήλ,  ο Διευθυντής Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής Ταξίαρχος κ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Λάμπρος, ο Διευθυντής Αλλοδαπών Αττικής Ταξίαρχος κ. ΔΑΒΑΛΟΣ Δημήτριος, ο Διευθυντής Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Α/Δ κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΣ Βασίλειος ,  από το προεδρείο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α ο Γ.Γραμματέας Α/Α ΒΕΛΛΙΟΣ Ανδρέας, ο Α´ Αντιπρόεδρος Α/Δ  ΠΕΤΡΟΥ Νικόλαος, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων  Α/Α ΑΘΑΝΑΣΑΤΟΣ Πέτρος και ο Ταμίας Α/Β  ΖΑΡΜΑΚΟΥΠΗΣ Αθανάσιος.








       Η Ένωση μας θα συνεχίσει   να είναι δίπλα στους συναδέλφους με αγώνες, δράσεις και παρεμβάσεις.



Για το   Δ.Σ.
Ο Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΥ Κανέλλος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ Ευάγγελος



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια