Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Αστυνομία για να γίνει σύγχρονη θέλει καρυδάτους managers… - κείμενο αναγνώστη

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού - αναγνώστη του bloko.gr: Τρίχες. Αλήθεια, όταν ακούς αυτήν την λέξη, το μυαλό σου πηγαίνει σε κάτι ασήμαντο, κάτι ανούσιο, κάτι που δεν χρήζει της
προσοχής σου τέλος πάντων.
Μήπως για εμάς είναι σημαντικό; Άραγε αν γίνει ένα γκάλοπ από το Αρχηγείο μας, όσον αφορά στο τι θα ήθελε ο Έλληνας Αστυνομικός από την Υπηρεσία, είμαι σίγουρος ότι συντριπτικά ποσοστά θα έπαιρνε η πρώτη λέξη του κειμένου μου.
Γνωρίζετε πόσο χαρούμενοι θα ήταν πολλοί συνάδελφοι μας, αν μπορούσαν να έχουν μία αξιοπρεπή και περιποιημένη γενειάδα;
Δεν φαντάζεστε πόσο αγαπητός θα ήταν εκείνος ο Αρχηγός και εκείνος ο πολιτικός μας προϊστάμενος, οι οποίοι από κοινού με μία απλή πράξη νομοθετικού περιεχομένου θα έκαναν κάτι για αυτούς απλό αλλά για εμάς ουσιώδες…
Έστω  υπόψη ότι, το ανωτέρω εγχείρημα είναι παντελώς ανέξοδο, σε αντίθεση για παράδειγμα με ένα επίδομα όπως ακούστηκε για την υπερεργασία μας κατά την διάρκεια της εποχής Κορωναιού.
Ξέρετε κάτι; Προσωπικά δεν θα το ήθελα. Στα νοικοκυριά όπου υπήρχε αστυνομικός, τα πράγματα ήταν λίγο πολύ ευκόλως αντιμετωπίσιμα.
Στα νοικοκυριά όπου υπήρχαν μόνο ιδιωτικοί υπάλληλοι, όπου εξαναγκάστηκαν σε αναγκαστική άδεια, το επίδομα όντως βοήθησε..
Γι΄ αυτό λοιπόν κάντε αυτό που ανέφερα παραπάνω, χωρίς κόστος , αλλά με περίσσιο όφελος για εσάς.
Μην είστε αναχρονιστικοί… Η Αστυνομία για να γίνει σύγχρονη θέλει καρυδάτους managers…
Θα κλείσω με το κάτωθι ρητό. «Ο ηγέτης είναι αυτός που βλέπει αυτά που δεν βλέπουν οι άλλοι, που βλέπει μακρύτερα από τους άλλους και που βλέπει πριν από τους άλλους». Leroy Eims Αμερικανός συγγραφέας.
Ένας Αξιωματικός Παραγωγικής Σχολής. (Α.Π)
           


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια