Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξιχνιάστηκαν κλοπές Αργολίδα

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, εννέα περιπτώσεις κλοπών και αποπειρών αυτών, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας.
 

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν χθες (20.6.2020) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου, τρείς (3) ημεδαποί, ηλικίας 23, 38 και 44 ετών, αντίστοιχα.
 

Σε βάρος της σχηματίσθηκε δικογραφία για σύσταση συμμορίας και διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών και αποπειρών αυτών.
 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της μεθοδικής και εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, εξακριβώθηκε ότι οι ανωτέρω, από την 21.5.2020 έως και χθες (20.6.2020), είχαν συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών σε οικίες.
 

Από την μέχρι στιγμής έρευνα, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το εν λόγω χρονικό διάστημα, στο Ναύπλιο και σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ναυπλιέων Αργολίδας, διέπραξαν συνολικά έξι (6) περιπτώσεις κλοπών και τρείς (3) απόπειρες κλοπών σε οικίες.
 

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει συνολικά χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές, χρήματα κ.ά., η συνολική αξία των οποίων, ξεπερνά τις -20.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
 

Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία και είδη ένδυσης (καπέλο, γάντια, αυτοσχέδια κουκούλα κ.ά.), ενώ επιπλέον κατασχέθηκε και ένα (1) όχημα ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη και άλλων παρόμοιων αδικημάτων.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια