Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Σοκ! Αστυνομικοί της ΔΡΑΣΗΣ ζήτησαν από τραβεστί .. ροζ πασαρέλα


Όπως και ο πρώην Υπουργός ΠΡΟΠΟ είχε αναφέρει, σε ικανοποίηση της γραμμής της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, αποφάσισε την κατάργηση της ΔΕΛΤΑ που επιχειρούσε στις
πορείες αντιεξουσιαστών και στα Εξάρχεια. Στελέχη της συγκεκριμένης ομάδας είχαν κατηγορηθεί για ακραίες και επίμεμπτες συμπεριφορές και μετά την κατάργησή της , κάποιοι από τα στελέχη της , διατέθηκαν στη ΔΕΑ . Με την αλλαγή της Κυβέρνησης, αποφασίστηκε από το  Υπουργό η ανασύσταση της ομάδας με το αρκτικόλεξο ΔΕΛΤΑ με επιχειρησιακή δράστη στο κέντρο της Αθήνας και την περιοχή των Εξαρχείων. Εντάχθηκε στην ΟΠΚΕ με διοίκηση της ΔΑΑ κι επίσημη υπηρεσιακή τους διάθεση ήταν στην πορεία της 17ης Νοέμβρη (2019).

Ωστόσο ένα βίντεο που έχει καταγραφεί από τους ίδιους τους ΔΕΛΑΤΑδες με bodycam, και εχει στη διάθεσή του το Nantiareport.gr, δεν τιμάει σίγουρα τους υπηρετούντες και πολύ περισσότερο τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας, που έκανε και την τελική επιλογή καθώς προερχόμενος από ειδικές Υπηρεσίες.

Στο βιντεοληπτικό υλικό, που παρουσιάζει το Nantiareport.gr ομδα της ΔΡΑΣΗ βρίσκεται σε στατική υπηρεσία. Ακούγεται ο εκφωνητής κέντρου να διαβιβάζει, όταν τραβεστί περνάει στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου όπου βρίσκονται σταθμευμένα τα δίκυκλα της ομάδας και οι Αστυνομικοί ..κολατσίζουν.

Η τραβεστί ρωτάει τους Αστυνομικούς, πού να αφήσει τις .. «καρτούλες» με τα στοιχεία επικοινωνίας της και οι ένστολοι της υποδεικνύουν ένα από τα υπηρεσιακά δίκυκλα, όπου και τοποθετεί ισάριθμες με τα μέλη της ομάδας, στη σέλα του. Οι Αστυνομικοί μέσα σε γέλια, ζητούν από την τραβεστί να τους δείξει τις .. αναλογίες της. Αν και η ίδια είναι διστακτική καθώς «έχει κάμερες» τελικά αφού «πολυφωνικά» της το διαψεύδουν «δεν έχει, δεν έχει!» τελικά γυρίζει την πλάτη της και τους αποκαλύπτει τους γλουτούς της, και το στρινγκ που έχει επιλέξει. Μεταξύ σχολιασμών από τους Αστυνομικούς η τραβεστί αποχωρεί από το σημείο που είχαν σταματήσει για διάλειμμα οι Αστυνομικοί της ομάδας ΔΡΑΣΗ και αφού και οι δυο πλευρές ανταλάσσουν (αερό)»Φιλάκια!» η τραβεστί αποχωρεί με τους Αστυνομικούς να παραμένουν στο πόστο τους..

Το εντυπωσιακό στην υπόθεση είναι ότι το υλικό έχει καταγραφεί από τους ίδιους, αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ανάλογες συμπεριφορές ενστόλων προκαλούν σε βάρος του συνόλου για το Σώμα της ΕΛΑΣ.



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ nantiareport.gr


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια