Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ταυτοποιήθηκε και επίσημα ο δολοφονημένος Βέλγος - Ποιο είναι το ποινικό παρελθόν του

Επίσημη απάντηση με τα πλήρη στοιχεία και το ποινικό παρελθόν του, έλαβαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τον Βέλγο, που έπεσε νεκρός με δύο σφαίρες στο κεφάλι, το βράδυ
της περασμένης Παρασκευής, μπροστά στην είσοδο πολυκατοικίας στη Βούλα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, επιβεβαιώθηκαν τα όσα άτυπα γνώριζαν οι Έλληνες ερευνητές της Ασφάλειας. Πρόκειται για έναν 47χρονο, τον οποίο αποκαλούσαν τα μέσα ενημέρωσης του Βελγίου, "Βασιλιά του εγκλήματος της Αμβέρσας". Ο 47χρονος συνελήφθη τον Αύγουστο του 2016 στην Ισπανία και από τις βελγικές αρχές έχει καταδικαστεί για εισαγωγή ναρκωτικών από τη Λατινική Αμερική και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.
Σύμφωνα με την πληροφόρηση, που έλαβαν στην Ασφάλεια Αττικής, φέρεται να είχε συστήσει εταιρείες - φαντάσματα στη Λατινική Αμερική και, με πρόσχημα ότι μετέφερε φορτία με ανανά, σπαράγγια και δομικά υλικά, έφερνε τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης και κάνναβης.
Πρώτη φορά συνελήφθη το 2010, καταδικάστηκε ερήμην, και ακολούθησε η δεύτερη σύλληψή του το 2016.
Δύο χρόνια αργότερα φαίνεται ότι ήρθε στη χώρα μας για να γλιτώσει τη φυλακή. Έμεινε αόρατος από τις αρχές, αλλά όχι και από το κύκλωμα, που τον ήθελε νεκρό.

Μανώλης Ασαριώτης


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια