Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μην τρώτε ... προβατίνα - Μπορεί να βρεθείτε κατηγορούμενοι


Στο τσακ τη γλίτωσες. Αν έμενες μία ημέρα ακόμη θα σε βλέπαμε κι εσένα
Εκτιμώ αφάνταστα το ενδιαφέρον της ΚΥΠ και της εισαγγελίας για την κατάσταση της υγείας μου, δεδομένου πως γνωρίζουν -αν μή τί άλλο- πως διαθέτω κληρονομική
χοληστερίνη. Κι αν μή τί άλλο, και με δεδομένο τη μη εξεύρεση άλλου τρόπου ή μεθόδου πειθαναγκαστικής αποχής μου από βλαβερές- επιβλαβείς συνήθειες γαστριμαργικής επιρρέπειας, αποφάσισαν να μου τις κόψουν άπαξ δια παντός.

Σε μία από τις καραμπινάτα βαρύτατες ενοχοποιητικές αποδείξεις συμμετοχής μου σε δίκτυο αστυνομικής διαφθοράς έχουν συμπεριλάβει τον ξεκάθαρα συνωμοτικό κώδικα που είχαμε επινοήσει για τις βρωμοδουλειές.

Στέλνω μήνυμα σε αξιωματικό την 1η Νοεμβρίου του 2016: "Χαθήκαμε και οι προβατίνες εξαντλούνται..."

Λαμβάνω απάντηση από τον αξιωματικό: Τις αφήσαμε να σιτέψουν αλλά πιστεύω ότι ήρθε η ώρα τους. Θα συννενοηθώ με τα άλλα λυκόπουλα να πάμε πριν έρθει ο Μπαράκ".    

Όπου Μπαράκ, βάλτε Ομπάμα και όπου πριν "έρθει" σημειώστε πως ο αμερικανός πρόεδρος είχε επισκεφτεί την Αθήνα στις 16 του μήνα. Ήταν κι αυτός στο κόλπο. Πάλι καλά αγαπητέ Μπαράκ που δεν σας τύλιξαν κι εσάς σε μια λαδόκολλα χαρτί. Το αντιπαρερχόμαστε.

Ομολογώ αβίαστα, ανεπιφύλαχτα και με κάθε διάθεση ειλικρινούς μεταμέλειας, πως πρόκειται για τον αυθεντικό συνωμοτικό κώδικα που είχαμε κατασκευάσει. Άλλες δε λέξεις που χρησιμοποιήσαμε για τις συνωμοτικές επικοινωνίες, ήταν "ένα κρασάκι να ξεσκάσουμε βρε αδελφέ", "χωριάτικη σαλάτα" {ειδικά αυτή δεδομένου ότι συμπεριλαμβάνει και φέτα}, "πατάτες τηγανιτές", "χωριάτικο λουκάνικο" κοκ που συνιστά ένα πανόραμα συνθηματικών λέξεων και φράσεων ώστε να καταβυθίσουμε την αστυνομία στο έλος και στος έλεος της διαφθοράς.

Δεν βάλαμε επίτηδες καμία αναφορά σε ψάρι για δύο λόγους. Πρώτον γιατί είναι ακριβό και δεύτερο για να μας αποκαλούν οι αναλυτές καρμοίρηδες. Ένα εκατομμύριο βγάζαμε λέει το μήνα κι εμείς τρώγαμε -δήθεν και καλά για ξεκάρφωμα- προβατίνα. 

Δεν χρησιμοποιήσαμε για ευνόητους λόγους την φράση "αυτός είναι βλάκας" ή έστω κάποιες παρεμφερείς. Τις αφήσαμε να την επεξεργαστούν, να κάνουν ομφαλοσκόπηση και τεστ αυτογνωσίας γι αυτούς που αποκωδικοποιούσαν. 

Δηλώνουμε αυτονόητα ένοχοι λοιπόν, αλλά βρε μάγκες, δεν θα μας κόψετε και τις προβατίνες. Την ψυχή μας ναι με όλα όσα σκαρφίζεστε. Τις προβατίνες όχι....



του Γιώργου Καραϊβάζ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια