Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Νέστωρ Τσουτσάνης: Επιτέλους γερανοφόρο και τη νύχτα

Κείμενο του Νέστωρος Τσουτσάνη, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Ένα χρόνιο αίτημα των Αστυνομικών του Νομού Θεσσαλονίκης που ήταν δίκαιο έγινε πράξη!!! Ήδη βρισκόμαστε σε
φάση της υλοποίησης αφού πριν από μερικές ημέρες άρχισε να διατίθεται από την ΥΤΕΒΕ, γερανοφόρο όχημα και κατά τις νυχτερινές ώρες.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η υλοποίηση του όλου εγχειρήματος, από την ΥΤΕΒΕ, αποτελεί ανάσα για όλους τους συναδέλφους του Νομού, που εκτελούν νυχτερινή υπηρεσία σε περιπολικά. Πλέον σε τυχόν βλάβες και ακινητοποιήσεις των οχημάτων τους θα εξυπηρετούνται από τους γερανούς της υπηρεσίας απαλλάσσοντας τους συναδέλφους από τα παρακάλια σε κάθε ιδιώτη προκειμένου να εξυπηρετηθούν αυτή την έκτακτη στιγμή που θα τους τύχαινε κάποια βλάβη στο περιπολικό.
Επίσης το πρόβλημα με την φύλαξη των κλεμμένων οχημάτων, που ήταν οι συνάδελφοι υποχρεωμένοι σε υπερεργασίες και ταλαιπωρίες μέσα στην νύχτα, να φυλάνε το κλεμμένο αυτοκίνητο στον τόπο που βρέθηκε, λύνεται και αυτό!!! Αφού όλο το 24ώρο πλέον διατίθεται γερανός της Υπηρεσίας.
ΤΣΟΥΤΣΑΝΗΣ Νέστωρ




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια