Σάλος σε βίντεο με αστυνομικούς στα Εξάρχεια που ζητούν “επίδειξη” – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Εν ώρα υπηρεσίας ειδικοί φρουροί της ομάδας «ΔΡΑΣΗ», οι οποίοι βρίσκονταν ακινητοποιημένοι κοντά στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων,  ζήτησαν από τραβεστί που τους προσέγγισε να τους
δείξει τις αναλογίες του σώματος.

 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στην εσωτερική πλευρά του πεζοδρομίου, όπου ήταν σταθμευμένες οι μηχανές τους, πλησιάζει τραβεστί και τους ρωτά που να αφήσει τις κάρτες της και στη συνέχεια τις τοποθετεί πάνω στα μηχανάκια τους. Γελώντας, οι άνδρας ζητούν να τους αποκαλύψει τις αναλογίες του σώματός της. Αν και στην αρχή διστάζει επειδή όπως λέει υπάρχουν κάμερες, οι ειδικοί φρουροί την παροτρύνουν λέγοντάς της ότι δεν έχει. Στο οπτικό υλικό που έχει καταγραφεί στις κάμερες που βρίσκονται πάνω στα αλεξίσφαιρα γιλέκα τους, η τραβεστί σηκώνει το φόρεμα και αποκαλύπτει τα οπίσθια και το εσώρουχό της. Ακολουθούν «πικάντικα» σχόλια και μετά αποχωρεί από το σημείο. Η διαρροή του εν λόγω βίντεο διάρκειας 42 δευτερολέπτων, έκανε τον γύρο του διαδικτύου, καθώς οι ίδιοι φέρονται να το έστειλαν σε κάποιους συναδέλφους τους.

 

Η εν λόγω συμπεριφορά προκάλεσε τη διενέργεια ΕΔΕ, καθώς καταγράφηκε και από τις κάμερες που φέρουν στις στολές τους. Η ΕΔΕ σύμφωνα με την εφημερίδα είναι σε εξέλιξη.