Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συγχαρητήρια ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Κεντρικής Μακεδονίας

Η ανακοίνωση της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας γίνεται με αφορμή την εξιχνίαση της υπόθεσης με την αρπαγή 10χρονου κοριτσιού
 

Η Ένωσή μας εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια σε όλους τους συνάδελφους, αξιωματικούς και λοιπά στελέχη, του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας Τριανδρίας, του Τμήματος Αναζητήσεων και της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων  της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, οι οποίοι από κοινού, σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, κατάφεραν με μεθοδικότητα και έπειτα από ενδελεχή έρευνα στοιχείων, να εξιχνιάσουν την υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, η οποία είχε λάβει χωρά την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας.

 

Ταυτοποιήθηκε ως δράστιδα 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας  σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία -κακουργηματικού χαρακτήρα- και οδηγήθηκε σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς. Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρεθήκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαιτέρα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεών της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο,

Ο Πρόεδρος, Ψαρογιάννης Ιωάννης

Ο Γεν. Γραμματέας, Γιαρισκάνης Πέτρος             




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια