Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αλλοδαπός απείλησε με μαχαίρι Αστυνομικούς και πλήθος κόσμου

Δημοσιεύουμε κείμενο αναγνώστη του bloko.gr: Όλα ξεκίνησαν την Κυριακή 07-06-2020 και περί ώρα 12:30 όταν το Β 4-3/Β’ περιπολικό της Άμεσης Δράσης  Αττικής έλαβε σήμα για την
περιοχή του Αιγάλεω ότι σε σούπερ μάρκετ γνωστής αλυσίδας που βρίσκεται επί της Ιεράς Οδού άνδρας αλλοδαπός ευρίσκεται στην ταράτσα του κτιρίου και φαίνεται να πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα. Φτάνοντας άμεσα στο σημείο το περιπολικό διαπίστωσε τον εν λόγω άνδρα στην ταράτσα του σούπερ μάρκετ και φώναζε να φύγουνε ενώ σιγά σιγά κάποιοι περαστικοί σταματούσαν για να δουν τι συμβαίνει.

Ασκώντας την μέθοδο της πειθούς κατάφεραν να πείσουν τον αλλοδαπό άνδρα να κατέβει με ασφάλεια αλλά προς έκπληξη τους διαπίστωσαν ότι μόλις αυτός έφτασε στο έδαφος τράβηξε από τις τσέπες του στο ένα χέρι ένα μαχαίρι και στο έτερο ένα αυτοσχέδιο αντικείμενο με ξυράφι και κουνώντας τα χέρια του προς τους αστυνομικούς και τον λιγοστό κόσμο που είχε συγκεντρωθεί φώναζε να τον αφήσουν ήσυχο.
Άμεσα το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης δρώντας αστραπιαία και αιφνιδιαστικά ,χρησιμοποιώντας την πείρα και την κατάρτιση που διακατέχει όλους τους αστυνομικούς   της Άμεσης Δράσης, κατάφερε να αφοπλίσει το άτομο και να το συλλάβει ακινητοποιώντας τον στο έδαφος.
Κατόπιν τον μετέφεραν στο Τμήμα του Αιγάλεω όπου και σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί όπλων, αντίσταση κατά της Αρχής και απειλή.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια