Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χάρης Τσιτσικας: Τραγική η κατάσταση των οχημάτων στην Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας Πατρών

Παραθέτουμε κείμενο τού Χάρη Τσίτσικα, συνδικαλιστή της ΕΛ.ΑΣ: Η κατάσταση των οχημάτων σε μια απο τις πιο νευραλγικες υπηρεσίες οπως αυτή της Άμεσης Δράσης Πατρών
κρίνεται ως δραματική. Ελάχιστα περιπολικά αξιόμαχα τα οποια μπαινοβγαίνουν στα συνεργεία καθημερινά  και δικυκλα τα οποία ειναι πέραν της 20ετιας. Ολα αυτα συνθέτουν ενα μείγμα επικίνδυνο για την ασφάλεια των συναδέλφων που υπηρετούν εκει και που καθημερινά  δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους με πολλές επιτυχίες στην καταπολέμηση της εγκληματικοτητας. Το φθινόπωρο θα παραδοθούν οχήματα μεσω ΕΣΠΑ πλην όμως έχουν θεματική ενότητα την οδική ασφάλεια και θα διατεθούν σε μεικτά τμήματα η στην τροχαια σύμφωνα με την εως τώρα ενημέρωση. Θα πρέπει να υπάρξει  και άλλος τρόπος ενίσχυσης με νεα οχήματα σε υπηρεσίες η να βρεθεί λύση ωστε να διατεθούν και στην εν λογω υπηρεσία καινούρια οχήματα κατι το οποίο θα συμβάλλει στις ακόμα καλυτερες παρεχόμενες υπηρεσίες προς τον πολιτη και θα εξασφαλισει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας για τον συνάδελφο.
Ενα είναι σίγουρο αν αθροισει κάποιος το κόστος απο  τις ετήσιες βλάβες των οχημάτων θα μπορουσαμε να εχουμε προμηθευτεί νεα οχηματα.  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια