Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ειδικοί Φρουροί Κεντρικής Μακεδονίας: Η Νίκη έχει πολλούς πατεράδες η ήττα είναι πάντα Ορφανή

Ανακοίνωση των Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας: Η Ένωση Ειδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας φρόντισε  εγκαίρως να προβεί σε διαδοχικές  συναντήσεις  τόσο με την πολιτική όσο και
με την φυσική ηγεσία του σώματος πέρυσι, στα πλαίσια της 84ης διεθνούς έκθεσης στην Θεσσαλονίκη, καταθέτοντας εμπεριστατωμένες  προτάσεις για την αναβάθμιση  του υπηρεσιακού βίου των συναδέλφων  και την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών.
   Οι ενέργειες μας αυτές φυσικά έγιναν πολύ πριν την εμφάνιση των συνήθων  μετά χριστόν προφητών οι οποίοι πιστοί στο δόγμα της συνδικαλιστικής καπηλείας  σπεύδουν πάντοτε  να χαιρετήσουν και να οικειοποιηθούν κάθε κίνηση η οποία προσβλέπει στην  καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας μας, ωστόσο εξαφανίζονται δια μαγείας σε δύσκολες καταστάσεις για το σώμα .Μια από τις προτάσεις μας  αυτές ήταν και η  σύσταση δίκυκλης ομάδας καταστολής εγκληματικότητας και περιπολιών στην Θεσσαλονίκη η οποία θα βασίζεται  στα πρότυπα της ομάδας ΔΡΑΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ. Η πρόταση μας αυτή έρχεται ως προάγγελος της απόφασης της ηγεσίας για την σύσταση της ευέλικτης αυτής ομάδας και δικαιώνει για ακόμη μια φορά την αδιάκοπη  προσπάθεια μας για την υιοθέτηση σύγχρονων  μεθόδων  αστυνόμευσης.
   Η Ένωση μας αφουγκραζόμενη τις καθημερινές ανησυχίες των συναδέλφων για την αύξηση της εγκληματικότητας, σε συνδυασμό με την διάθεση Ειδικών Αστυνομικών Μονάδων , όπως ΟΠΚΕ , ΔΙ.ΑΣ , Ζ καθώς και των οχημάτων  τάξης και ασφαλείας , σε καθήκοντα αλλότρια από την αποστολή τους, εγκαίρως τότε με το υπ'αριθμ 36/2019  υπόμνημα της είχε προτείνει στον κ. Υπουργό και στον κ.Αρχηγό την σύσταση αυτής της ευέλικτης δίκυκλης ομάδας,με την ταυτόχρονη ενίσχυση της Γ.Α.Δ.Θ με ικανό αριθμό Ειδικών Φρουρών μέσω έκτακτων μεταθέσεων  για την στελέχωση της. Φυσικά καθίσταται πλέον σαφές πως για να λειτουργήσει εύρυθμα αυτή η νεοσύστατη υπηρεσία θα πρέπει να υφίσταται συγκεκριμένο επιχειρησιακό πλαίσιο δράσης της καθώς και ξεκάθαρες εντολές, οι οποίες δεν πρέπει να είναι άλλες πέραν  από την διαφύλαξη του ιστορικού κέντρου της Θεσσαλονίκης από κάθε μορφής εγκληματικότητας, καθώς και η προστασία  των περιουσιών κράτους και πολιτών από τους μπαχαλάκιδες γνωστούς και αγνώστους.
   Σε κάθε άλλη περίπτωση το μόνο που θα επιτευχθεί θα είναι άλλη μια νέα υπηρεσία χωρίς ουσιώδες αντικείμενο. Αναμένουμε λοιπόν από την ηγεσία , απτά αποτελέσματα και έκτακτες μεταθέσεις. Στην εποχή της συνδικαλιστικής κερδοσκοπίας των καιροσκόπων η Ένωση Έιδικών Φρουρών Κεντρικής Μακεδονίας, συνεχίζει άοκνα την προσπάθεια βελτίωσης της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων , καταθέτοντας πάντοτε  ουσιώδεις και ολοκληρωμένες  προτάσεις και μένοντας ταυτόχρονα μακριά από τον διαπιστωτικό συνδικαλισμό τον οποίο συνοδεύουν καθημερινές δακρύβρεχτες ανακοινώσεις, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία εντυπώσεων και κονιορτού.
 Για την ιστορία η ΝΙΚΗ είχε πάντοτε πολλούς πατεράδες μα η ΗΤΤΑ ήταν πάντοτε ορφανή.
Η Ένωση μας θα βρίσκεται πάντα  στο πλευρό των Συναδέλφων  και στις νίκες και στις ήττες χωρίς ανταλλάγματα και χάρες.
  
-Ο-       -Ο-
ΠΡΟΕΔΡΟΣ         ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ  ΓΑΛΑΝΙΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια