Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιατρός - «μαϊμού»: Έρευνες για τέταρτο θάνατο - «Έλεγε το παιδί μου λαμόγιο και τεμπέλη»

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες σχετικά με τη δράση του 47χρονου που επί σειρά ετών εμφανιζόταν ως διακεκριμένος γιατρός σε βαριά νοσούντες ασθενείς αποσπώντας μεγάλα
ποσά για ανύπαρκτες θεραπείες, καθώς εξετάζεται η εμπλοκή του στον θάνατο ενός ακόμη ανθρώπου.
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό Star, εξετάζεται το ενδεχόμενο ο «γιατρός» να είναι υπεύθυνος και για τον θάνατο ακόμη ενός ανθρώπου. Μάλιστα, ομάδα της ασφάλειας ερευνά με προσοχή το ενδεχόμενο, καθώς υπάρχει υποψία ότι ένας άνδρας 50-60 ετών που έμενε στον Βόλο, πιθανολογείται να είναι ένα ακόμα θύμα του.
Παράλληλα, όπως μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, στις αρχές τηλεφώνησε συγγενικό πρόσωπο του θύματος που έχει καταλήξει και όπως είπε στην αστυνομία είχε επισκεφθεί τον απατεώνα. Όπως κατήγγειλε είχαν πάρει τα δήθεν φάρμακα που έδινε στους ανυποψίαστους ασθενείς και λίγο μετά ο ηλικιωμένος άνδρας φέρεται να κατέληξε.
Από τα στοιχεία της έρευνας, η οποία συνεχίζεται εντατικά προς κάθε κατεύθυνση, φαίνεται να προκύπτει πως ο «γιατρός» δρούσε τουλάχιστον από το 2016 παρέχοντας έναντι αδρής αμοιβής τις «εξειδικευμένες» γνώσεις του σε βαριά νοσούντες ασθενείς, με δήθεν θεραπείες διάρκειας πέντε μηνών που θα οδηγούσαν, λόγω των προηγμένων φαρμάκων που υποτίθεται πως θα χορηγούσε, σε πλήρη ίαση.
«Είσαι λαμόγιο έλεγε στο παιδί μου»
«Μου στέρησε από το παιδί να περπατήσει για κάποιο χρόνο ακόμα και μου το στέρησε αυτός», μια ακόμη καταγγελία για τη σκοταδιστική τακτική του ψευτογιατρού, την οποία μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 
Μάλιστα, ο άντρας είχε το θράσος να κατηγορεί, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας, το ίδιο το παιδί της. Του έλεγε συγκεκριμένα:
«Είσαι τεμπέλης και λαμόγιο και γι’ αυτό δεν σηκώνεσαι από κάτω από το πάτωμα που σε βάζω. Μέσα στην εκκλησία γινόντουσαν αυτά. Δε θα τα ξεχάσω ποτέ. Από την Παιανία είχε πολλά θύματα», καταγγέλλει η γυναίκα.
Ο κατηγορούμενος, τα στοιχεία του οποίου δημοσιοποιήθηκαν τη Δευτέρα κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, προκειμένου να αναγνωριστεί και από άλλους ανθρώπους οι οποίοι ενδεχομένως έπεσαν επίσης θύματα απάτης, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή, απάτης, αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.
Από τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αρχές κατά τη διάρκεια της πολύμηνης έρευνας για τον εντοπισμό του «διακεκριμένου ογκολόγου», προκύπτει πως ο 47χρονος -που κρίθηκε ομόφωνα προσωρινά κρατούμενος- υποδείκνυε στους ασθενείς-θύματά του να υποβληθούν σε εξετάσεις, μαγνητικές-αξονικές τομογραφίες κ.ά σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα, εντός των οποίων φαίνεται να είχε μεγάλη άνεση κινήσεων.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια